Home Nou 7 posibile consecințe grave a semnalului de alarmă tras asupra epidemiei cu coronavirus
Nou

7 posibile consecințe grave a semnalului de alarmă tras asupra epidemiei cu coronavirus

Indiferent dacă infecția cu coronavirus este reală sau nu, așa cum spune OMS, consecințele propagandei mediatizate pot fi severe în ceea ce privește posibilele legi speciale ale limitărilor, libertăților individuale și colective. După cum reiese, nu este o noutate, că în acest an suferim o promovare extraordinară a vaccinurilor, încărcată cu cele mai mari minciuni științifice, încurajate de televiziunilor mogulilor media, toate acestea pentru a se afunda bine în craniul populației civile, că vaccinarea le-ar putea salva viața. Cu toate aceste, un număr mare de oameni de știință, nu sunt cu adevărat implicați în frauda de cercetare, aceștia fac un pas înapoi și urmăresc ce se întâmplă fără să spună nimic. Dincolo de aceste realități, în cele ce urmează, vom vedea care sunt cele 7 posibile consecințe a semnalului de alarmă tras asupra pandemiei apărute pentru prima dată în China.

Iată care sunt consecințele ale alarmei pandemice cu virusul gripal:

1. Scădere economică

Izolarea totală a Chinei de restul lumii poate afecta economic toate statele lumii. Având în vedere cantitatea de produse chinezești exportate pe toate continentele lumii, nu este dificil să ne imaginăm stagnarea economiei, care ar avea loc în multe sectoare ale vieții economice a majorității statelor lumii. Această criză economică ar avea repercusiuni severe asupra finanțelor și asupra gestionării datoriilor publice ale țărilor cu consecințe geopolitice potențial alarmante.

2. Izolare socială

În sectorul social se poate ajunge în pragul închiderii unor vaste porțiuni sau teritorii de pe planetă, începând cu unele orașe mari, ajungându-se în situație dramatică în care va fi dificil să de furnizat bunuri de consum primare esențiale și, prin urmare, va fi dificil de menținut liniștea în rândul populației civile.

3. Distrugerea intimității populației

Pot exista posibile impedimente de călătorie în care vor exista controale sumare, contrare intimității populației, cu mult sub nivelul minim al drepturilor omului. O carantină obligatorie ar putea fi un preludiu al pedepselor închisorii arbitrare, la pedepsele sumare dictate de urgență și promulgarea unor legi speciale.

5. Conflicte între populația civilă și autorități

În cazul vaccinărilor forțate, o parte a populației nu va dori să se ia act la această obligație, creând o situație de conflict între populația civilă și autoritățile locale. Acest lucru, ar putea conduce la controale intime și localizate, determinând crearea unor liste discriminatorii cu cei care au acceptat și cei care care nu au acceptat jugul vaccinării.

6. Instaurarea violentă a dictaturii

O altă consecință posibilă ar putea fi aceea de a pedepsi exemplar anumiți cetățeni pentru infracțiunea de refuz. La fel ca în cazul Memorialului de la Shoah (muzeul Holocaustului din Paris, Franța) și încălzirii globale, s-ar putea folosi forța în cazul persoanelor care neagă sau au opinii diferite, care reduc dimensiunea fenomenului pandemiei, a originii și dezvoltării acesteia.

7. Introducerea unui nou sistem de control

Această oportunitate este extrem de tentantă pentru guvernele mondiale. Cu ajutorul fricii pandemiei, acestea ar putea impune un sistem exhaustiv și nedemocratic de control pe întreaga planetă, dictat din motive de urgență și, prin urmare, gestionat de organizații pur inumane, precum ONU sau OMS, în cadrul cărora profită câțiva oameni din spatele marilor corporații.

Între timp, curg râuri de propagandă, oferind științei merite deosebite. Ce se va întâmpla…, vom trăi și vom vedea!!!

 

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks