Home Nou, Politica Adevărul despre Vladimir Putin: francmason al Royal Arch, este de fapt un produs al acesteia
NouPolitica

Adevărul despre Vladimir Putin: francmason al Royal Arch, este de fapt un produs al acesteia

Cei mai multi dintre noi știm că președintele Rusiei, Vladimir Putin a fost agent secret KGB, însă cu toate acestea, viața secretă a “celui mai puternic om din lume” are o întreagă legătură cu elitele mondiale a Marilor Loji Masonice. Acest lucru reiese din mărturia fostului ofițer de informații al MI6, Richard Tomlinson. În cele ce urmează vom vedea întreaga poveste a formării profesionale a țarului Moscovei, adică Putin.

În cartea sa “THE BIG BREACH” [1], spionul britanic MI6, Richard Tomlinson, dezvăluie toate secretele despre Vladimir Putin.

Richard Tomlinson [2] a fost format ca spion alături de Vladimir Putin într-o organizație secretă infiltrată în cadrul serviciilor secrete ale unor țări, care în aparență sunt rivale, cum ar fi British MI6 și KGB-ul sovietic.

Un grup de tineri agenți MI6, inclusiv Tomlinson au fost recrutați cu forța printr-un program de control al minții de genul MK-ULTRA, [3] pentru o organizație secretă în cadrul MI6, în anul 1979.

Organizația francmasonică “Royal Arch” este alcătuită dintr-un grup de agenți care deservesc elitei globale prin coroana britanică.

În cartea sa, Tomlinson spune “nu am fost loiali statului sau poporului britanic, ne-au făcut să ne declarăm loialitate exclusiv coroanei”.

Formatorii i-au arătat lui Tomlinson și tovarășilor săi patru fotografii cu foști elevi ai “Royal Arch”, care erau agenți ruși infiltrați în KGB-ul sovietic. Unul dintre cei patru ruși din fotografie care au făcut parte din organizația francmasonică “Royal Arch”, era nimeni altul decât Vladimir Putin.

Putin a fost antrenat și programat în Ierusalim, iar Tomlinson a asistat la această practică, fiindcă făcea parte din același grup. Cartierul Ein Karem din Ierusalim, Israel, [4] a devenit în anii 80 un centru de pregătire și programare mentală a agenților secreți din “Royal Arch”.

Când Tomlinson a încercat să publice aceste informații în cartea sa numită “THE BIG BREACH”, acesta a fost reținut, judecat și închis timp de șase luni pentru că a încălcat legea britanică privind secretele oficiale. Aceasta este principala dovadă că Tomlinson spunea adevărul. Putin a lucrat și lucrează pentru elita mondială, el este de fapt un produs al acesteia.

Universitatea din Sankt Petersburg este controlată de agenți KGB, din care Putin a fost capturat pentru structurile elitei globale.

Profesorul Anatoly Chubais[5] care activa în serviciile secrete ruse, și-a îndreptat atenția către un tânăr impulsiv și determinat, pasionat de o femeie care practica artele marțiale în Rusia (Vladimir Putin). Un alt secret este că Putin nu s-a născut în Sankt Petersburg, ci în Georgia, el a fost adoptat. Georgia este Hazaria antică, de unde își are originile Rothschild (khazar convertit la iudaism).

Chubais devine în anii 70 mentorul lui Putin, acesta este cel care l-a îndrumat apoi către Globalism, KGB și fraternitatea masonică din “Royal Arch”. Cei doi au studiat împreună în Ein Karem (Ierusalim).

Când masonii au decis că trebuie să pună capăt produsului lor numit “Uniunea Sovietică” și să o îndrepte către capitalism, și-au activat agenții secreți ruși deja formați: Vladimir Putin și Anatoly Chubais. Acesta din urmă a fost finanțat de elita globală prin intermediul grupului Bilderberg. Despre el se știe că era mâna dreaptă a lui ELȚIN și “tatăl privatizării economiei ruse”. Și-a creat propriul partid politic pentru a ajunge primar în Sankt Petersburg. Chubais, la rândul său, l-a ales pe Putin, dându-i funcția de viceprimar în Sankt Petersburg.

În anii 90, Putin a început să capete putere după ce Chubais a ajuns în guvernul lui Boris Elțîn [6] la Moscova. Acesta l-a numit pe Putin în funcția de director al Serviciul Federal de Securitate. Apoi, prin oligarhul rus Berezovski a devenit unul dintre cei mai importanți oameni ruși, în final Putin a primit “tronul Rusiei”.

Putin este astăzi un tip extrem de puternic și nemilos cu dușmanii săi, dar pe de altă partea, acestea este docil și supus Elitei Mondiale.

Referințe

  1. https://www.goodreads.com/book/show/1824889.The_Big_Breach
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Tomlinson
  3. https://ro.wikipedia.org/wiki/Proiectul_MKUltra
  4. https://books.google.ro/books?id=vL-XCgAAQBAJ&pg=PT21&lpg=PT21&dq=EIN+KEREM++kgb&source=bl&ots=DRvisDSPfV&sig=ACfU3U1qCfsKGw5owdKYgCCjoAez_45TbA&hl=ro&sa=X&ved=2ahUKEwiXkv22wYHgAhXd6OAKHZTpAgYQ6AEwBHoECAEQAQ#v=onepage&q=EIN%20KEREM%20%20kgb&f=false
  5. https://en.wikipedia.org/wiki/Anatoly_Sobchak
  6. https://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Yeltsin
Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!