Home Afaceri Bogații au o singură regulă – “banul la ban trage”. Iată cum va evolua situația economică globală în următoarea perioadă!
Afaceri

Bogații au o singură regulă – “banul la ban trage”. Iată cum va evolua situația economică globală în următoarea perioadă!

Urmareste-ne pe Google News

Concentrarea averilor este extrem de accentuată, în care 1% dintre miliardarii planetei dețin sau controlează jumătate (sau poate mai mult) din averea totală a lumii. Cealaltă jumătate se află în mâinile celor 99% de datornici.

Conform unui calcul matematic și logic simplu, dacă pe planetă Terra există peste 7 miliarde de oamenii, cei 1% reprezintă aproximativ 70 de milioane de oameni bogați, și de asemenea, alți 7 miliarde care împart restul.

Pe principiul “banul la ban trage”, averea bogățiilor este în creștere 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Prin urmare, bogații sunt din ce în ce mai bogați, iar cei săraci devin din ce în ce mai săraci. Acesta este un fenomen nou pentru umanitate și este direct legat de globalizare și liberalismul economic.

Cum va evolua situația economică globală în următorii ani?

Se așteaptă ca în următorii ani, cei 1% care astăzi controlează jumătate din avere, în aproximativ zece ani să controleze două treimi din bogății și așa mai departe, an de an, până la 99%. Și atunci, cei șaptezeci de milioane de oameni bogați vor deveni șapte milioane pentru a fi în cele din urmă reduși la 7.000 de persoane super bogate.

Acest proces de aspirare a averii, probabil se va încheia în momentul în care 99% din averea planetei se va concentra în mâinile a 0,001% din populație, o adevărată elită de aleși care îi va înrobi pe toți ceilalți.

În 2020 va urma un colaps financiar global, apoi va fi introdusă criptomoneda, ca monedă de bază sau “monedă de rezervă a lumii”. Bitcoin și Blockchain sunt de fapt o creație NSA (Agenția de Securitate Națională a SUA) pentru a contracara BRICS și sistemul lor financiar bazat pe aur. Dovada este susținută de un document publicat în 1997 intitulat “HOW TO MAKE A MINT: THE CRYPTOGRAPHY OF ANONYMOUS ELECTRONIC CASH”, care detaliază structura generală și funcția criptomonedei Bitcoin. Îl puteți accesa la următorul link: https://digitalcommons.wcl.american.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1389&context=aulr

Acest plan de dezvoltare a Criptomonedei provine de la un nivel foarte înalt, care are legătură cu familiile nobilimii negre (Black Nobility), Rothschilds, Rockefellers și aliații lor, al căror plan a fost să dezvolte o criptovalută care să poată controla sistemul financiar actual, să facă să dispară banii și să introducă un sistem financiar global, aparent descentralizat, dar de fapt controlat total. Acest proces de creare a unui nou sistem financiar bazat de monedă electronică, practic îi va sărăcii pe foarte mulți dintre bogații de astăzi. Ipoteza recesiunii din 2020 este susținută de următoarele semne sau realități:

– Investitorii au vândut „acțiuni în valoare de 600 milioane USD pe zi în luna august”.
– Deutsche Bank prevede colapsul financiar al Europei, reducând drastic numărul angajaților: https://cursdeguvernare.ro/deutsche-bank-concediaza-18-000-de-angajati.html
– “Bank of America” ne avertizează că ar trebui să ne bucurăm de 2019 chiar acum, cât mai putem: https://www.shtfplan.com/headline-news/bank-of-america-warning-the-big-top-is-coming-down_09052019
– Franța propune crearea unei „monede digitale publice” europene: https://financialintelligence.ro/franta-vrea-blocarea-monedei-digitale-libra-de-la-facebook-in-europa/
– Plățile de recunoaștere biometrică sosesc și smartphone-urile au toate instrumentele pentru a răspunde la acest lucru: https://www.economica.net/amazon-vrea-sa-schimbe-retailul-i-introduce-sistemul-de-plati-care-iti-scaneaza-mana-in-loc-de-cardul-bancar_173508.html

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!