Home Relații Cadourile personalizate: varianta perfecta cand nu mai stii ce sa alegi pentru cei dragi
Relații

Cadourile personalizate: varianta perfecta cand nu mai stii ce sa alegi pentru cei dragi

Urmareste-ne pe Google News

Inainte de cele mai importante sarbatori, oamenii sunt cuprinsi de un fel de febra a cadourilor. Acestia colinda magazinele, stau la cozi, se inghesuie pentru a prinde ultimul produs la oferta, dar, de foarte multe ori, nu au noroc.

Magazinele ticsite de cadouri scumpe cu un aspect de kitsch sau extrem de banal ofera clientilor prea putine variante de daruri frumoase pe care sa le ofere celor dragi. Cadourile trebuie sa exprime cu adevarat ceea ce simte persoana care le achizitioneaza si le ofera. Or, o esarfa sau un ac de cravata nu exprima mare lucru, poate doar un „Nu am stiut ce sa iti cumpar altceva” sau „Eram in pana de idei”.

Produsele personalizate oferite de magazinul PrintBu reprezinta varianta ideala de a oferi celor dragi ceva care sa exprime cu adevarat sentimentele si aprecierea. Cadourile personalizate pot fi suficient de mici pentru a fi purtate in permanenta, dar si suficient de mari pentru a putea intra in permanenta in atentia oamenilor.

Motive pentru a darui un produs personalizat celor dragi

Cadoul personalizat nu se compara cu niciun alt cadou: este ceva unic, are un mesaj foarte bine gandit, venit din inima, iar o fotografie care exprima cele mai frumoase momente dintr-o vacanta sau chiar din viata este un cadou cu totul special. In acest fel, o cana sau un beloc pot fi personalizate cu o fotografie de la mare, o fotografie de familie sau de la un eveniment important, o fotografie din  ziua absolvirii, a nuntii sau o fotografie din primele zile de viata ale copilului.

Produsele personalizate sunt cadoul perfect pentru ca nu vor fi confundate cu produsele altor membrii de familie, colegi de camera sau de birou. Cu alte cuvinte, nimeni nu va bea dintr-o cana pe care nu apare poza lui si nimeni nu va incurca cheile daca pe brelocul personalizat apare poza sa sau a celor dragi.

Produsele personalizate genereaza emotie, iar cei care le primesc simt aceeasi bucurie ori de cate ori le privesc sau le folosesc. Gestul de a oferi un astfel de cadou reprezinta mai mult decat un semn de respect, de prietenie sau de colegialitate, ci, in functie de context, are semnificatii mai profunde.

Varietatea produselor care se pot personaliza este un alt motiv pentru a alege un astfel de dar. Exista numeroase cadouri personalizate, atat pentru barbati, cat si pentru femei, potrivite si pentru colegi, si pentru parinti sau copii. Sunt disponibili magneti de frigider care pot fi personalizati cu fotografii din concediu, asa cum sunt disponibile si cani personalizate cu un mesaj cu un impact foarte puternic. Ramele foto, pernele personalizate si ceasurile de perete sunt alte exemple de cadouri pentru cei dragi.

Nu in ultimul rand, oamenii aleg sa ofere produse personalizate pentru ca reprezinta o amintire placuta, care nu se deterioreaza usor in timp, dar si pentru ca sunt foarte accesibile ca pret si sunt disponibile la numai cateva ore de la plasarea comenzii.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!