Home Sănătate, Nou Care este diferența dintre Milgamma N și Milgamma?
NouSănătate

Care este diferența dintre Milgamma N și Milgamma?

Milgamma N și Milgamma sunt două medicamente care conțin anumite vitamine din grupa B. Ambele par a fi eficiente în tratamentul bolilor inflamatorii şi degenerative ale nervilor, precum și ale sistemului locomotor. Cu toate acestea, unor pacienți li se prescrie „Milgamma N” și altora – „Milgamma” simplu. Deci, care este diferența dintre cele două medicamente și care este cel mai eficient dintre ele?

Ce este Milgamma N?

Milgamma® N cps este un medicament ce conține o combinație triplă de vitamine, precum benfotiamină (B1), B6 ​​și B12, care ajută sistemul nervos periferic, de exemplu în afecțiuni inflamatorii și dureroase ale nervilor periferici, polineuropatie diabetică și alcoolică, paralizie de nerv facial, nevralgie de trigemen, sindroame radiculare, sindrom cervico-brahial, erizipel și altele, în general a tuturor afecțiunilor cauzate de un deficit dovedit al complexului acestor vitamine de tip B, și care nu pot fi restabilite din punct de vedere nutrițional.

1 capsulă Milgamma® N cps conține benfotiamină 40 mg, clorhidrat de piridoxina 90 mg, cianocobalamină 250 μg si excipienți: conținutul capsulei – grăsimi solide de semisinteză (trigliceride saturate, catena C8-C18), ulei de rapiță rafinat, lecitină de soia, etilvanilină, glicerol, hidrogenofosfat de calciu anhidru; capsulă – gelatină, glicerol 85%, Karion 83 soluție 70% (conține 2-4% manitol, 27-35% sorbitol si 61-71% amidon hidrogenat parțial hidrolizat), dioxid de titan (E 171), oxid roșu de fier (E 172).

Ce este Milgamma?

Miligamma® cps este un medicament ce conține două substanțe active extrem de eficiente, precum vitamina benfotiamină 50 mg (B1) și 0,5 mg B12, precum și alți câțiva compuși utili pe care nu are rost să îi mai enumerăm – nu conține vitamina B6. 

Medicamentul este indicat pentru tratamentul polineuropatiei simptomatice asociate diabetului și a consumului excesiv de alcool, precum și a simptomelor acestuia (dureri și senzații de furnicături la nivelul picioarelor), dar și în tratamentul multor altor afecțiuni.

Care este diferența dintre Milgamma N și Milgamma?

Răspuns: Nu există de fapt nicio diferență considerabilă între medicamentul Milgamma N și Milgamma în ceea ce privește, concentrația, doza sau indicația, cu excepția faptului că Milgamma N conține toate trei vitaminele B1, B6 ​​și B12, în timp ce Milgamma, conține doar două ele, adică vitamina B1 și B12. Cu toate acestea, ambele medicamente sunt utilizate pentru tratamentul diferitelor manifestări ale bolilor musculo-scheletice și a unui număr mare de boli neurologice.

*Notă: dacă suferiți de dureri de spate și durerea se extinde sau simțiți furnicături sau arsuri – (neuropatie), vă recomandăm să folosiți Milagmma N – deoarece vă va ameliora mai eficient durerea, mai exact, nu va reapărea atât de des.

Acordă o notă acestui articol!

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!