Home Sport, Nou Cum să obţii autograful unui fotbalist?
NouSport

Cum să obţii autograful unui fotbalist?

Urmareste-ne pe Google News

În fiecare săptămână, sute de suporteri se înghesuie să vadă jucătorii preferați ai echipei lor favorite, iar în final sunt în căutarea unui selfie, a unei semnături pe un tricou sau a unui schimb de poze cu vedetele acestui sport rege. Dar nu toată lumea este primită în același mod. De fapt, doar puțini reușesc să obțină acest lucru de la idolii săi. Și asta, deoarece nu știu cum să procedeze pentru a solicita gratuit autografe de la fotbaliștii lor preferați. De aceea, în acest sens, vom prezenta câteva instrucțiuni simple…

O primă modalitate de a obține autograful unui fotbalist favorit, este de lua legătura cu impresarul său. De asemenea, putem încerca să discutăm cu agentul publicitar al starului pentru a ne oferi o semnătură de la acesta din urmă. Cu toate acestea, există motive pentru care ar trebui să contactăm noi direct un mare fotbalist. Pur și simplu, putem obține un autograf de la acesta și poate chiar avea șansa de a-l cunoaște în realitate.

O altă modalitate bună de a obține un autograf din partea unui fotbalist, este să-i trimitem un e-mail sau o scrisoare poștală. Cu toate acestea, trebuie să ne asigurăm că respectă formulele de adresare și instrucțiunile cu privire la redactare a acesteia. Spre exemplu: putem începe scrisoarea cu 2-3 fraze introductive despre noi. Evident, vom indica elemente clasice precum prenumele, orașul sau țara în care locuim, precum și vârsta noastră. De asemenea, într-un mod sincer și la obiect, îi putem spune că suntem un mare fan al dânsului, că ne place ceea ce face pe teren și că am fi foarte recunoscători dacă ne-ar putea trimite o fotografie semnată de dânsul.

A treia modalitate pe care o recomandăm în obținerea unui autograf din partea jucătorului nostru preferat de fotbal, este de a-l aștepta la finalul meciului chiar în jurul stadionului sau de a-l pândi în afara centrului de antrenament. Alternativ, îl putem întâlni mergând la gară sau la aeroport, atunci când echipa sa are un meci în deplasare.

De asemenea, putem să obținem mai ușor un autograf de la un fotbalist dacă aflăm care sunt barurile, cluburile sau restaurantele pe care acesta le frecventează de obicei. Prin urmare, avem mai multe oportunități de a ne întâlni cu fotbalistul nostru favorit pentru a-i cere un autograf sau o fotografie.

O ultimă opțiune de a obține un autograf de la campionii noștri preferați, este să îi contactăm prin intermediul paginii lor oficiale de Facebook sau Instagram. Dar în acest caz, trebuie să punem în aplicare un mod inteligent de abordare, pentru ne atinge obiectivul.

Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!