Home Tehnologie Ce faci dacă pierzi sau nu funcționează telecomanda de la aparatul de aer condiționat?
Tehnologie

Ce faci dacă pierzi sau nu funcționează telecomanda de la aparatul de aer condiționat?

Fără îndoială, în zilele fierbinți de vară, mulți dintre dvs. folosiți aparatul de aer condiționat pentru a vă face temperaturile din locuințe mai suportabile. Dar, se întâmplă să pierdeți sau să nu funcționeze telecomanda și, prin urmare, nu mai puteți ajusta temperatura. De aceea, în acest articol, vă explicăm ce trebuie să faceți dacă ajungeți în această situație.

În primul rând, trebuie să știți că aparatul de aer condiționat în sine are un buton care vă permite să porniți și să opriți alimentarea. De obicei, există un buton pe unitatea aparatului de aer condiționat, unde arăta temperatura și tipul de ventilație. Dacă puneți degetul lângă el, veți găsi un loc unde se deschide capacul. Dacă îl deschideți și aruncați o privire mai atentă, există un comutator care pornește și oprește alimentarea. Deci, pentru a porni și opri aparatul de aer condiționat atunci când pierdeți sau nu funcționează telecomanda aparatului de aer condiționat, puteți opta cu încredere la această soluție. Dar, este doar o soluție temporară, deoarece nu puteți face ajustări fine direct de pe unitatea principală, cum ar fi controlul temperaturii, controlul direcției vântului, setarea temporizatorului, etc. . Prin urmare, pentru beneficia de toate acestea, va trebui să înlocuiți telecomanda pierdută sau defectă cu una nouă.

A doua soluție este să cumpărați o telecomandă numită „telecomandă universală”. Această este foarte bună și este utilă, în special pentru cei care au pierdut telecomanda, deoarece este compatibilă cu aproape orice aparat de aer condiționat. Cel mai probabil o puteți găsi relativ ușor la aproape orice comerciant cu amănuntul. De asemenea, există posibilitatea să fie pe stocul unui magazin de electrice, trebuie doar să luați legătura cu reprezentantul de vânzări al acestuia, pentru a vă recomanda acea telecomandă universală, care se potrivește cel mai bine cu marca dvs. de aer condiționat.

De asemenea, puteți folosi telefonul mobil pe post de telecomandă pentru aerul dvs. condiționat. Multe telefoane mobile au încă un port infraroșu, și sunt ideale pentru a programa de la distanță aparatul de aer condiționat. Și pentru aceasta, aveți nevoie doar de o aplicație care să poată emula semnalul comenzii dvs. aeriene prin acest port infraroșu. În magazinele online cu aplicații mobile există multe aplicații de telecomandă, care sunt compatibile cu numeroase aparate de aer condiționat. Trebuie doar să le instalați și să transformați telefonul dvs. mobil într-o telecomandă pentru aerul condiționat.

Deci, dacă cele trei soluții de mai sus nu vă avantajează, a patra modalitate, este să cumpărați o telecomandă identică cu pe care ați pierdut-o. Dacă vă întrebați de unde o puteți cumpăra, nu trebuie să vă faceți griji! De obicei, puteți găsi orice tip de telecomandă în marile magazine online. Cu toate acestea, veți avea nevoie de timp și răbdare pentru a-o găsi, așa că fiți pregătit.

Acordă o notă acestui articol!
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!