Home Relații, Nou Ce înseamnă când visezi că săruți un prieten?
NouRelații

Ce înseamnă când visezi că săruți un prieten?

Urmareste-ne pe Google News

Sărutul este unul dintre cele mai vechi și mai simbolice acte din lume folosit pentru a arăta afecțiune și apropiere emoțională. A visa un sărut este de obicei un semn foarte bun și cu atât mai mult dacă este visul apare la debutul visului. Este un vis care simbolizează și iubirea, sentimentele, dar și liniștea. Dar de ce să visăm că ne sărutăm cu un prieten? Ce înseamnă acest vis?

Visând că săruți un prieten sau o prietenă: semnificația visului

Când sărutați un prieten în vise, înseamnă că prietenia dvs. este sinceră. Sărutul poate indică că aveți în jurul dvs. oameni care vă iubesc pentru ceea ce sunteți și prieteni dispuși să vă ajute în problemele pe care le aveți.

Pe de altă parte, dacă sărutați cu pasiune un prieten, acest vis exprimă în general dorința de a dobândi o trăsătură importantă pe care prietenul dvs. o are și pe care dvs. nu o aveți, sau pur și simplu aveți nevoie de un fel de ajutor din partea acestuia.

O altă semnificație care poate fi atribuită acestui vis, este aceea că cel mai bun prieten (sau prietenă) al dvs., ar putea pune la îndoială sentimentele dvs.

Visând că ești sărutat de un prieten sau o prietenă: semnificația visului

A fi sărutat de un prieten sau de o prietenă, poate însemna că vă feriți de moarte sau de asemenea că nu este o prietenie sinceră. O altă semnificație, dacă primiți un sărut de la partenerul dvs., înseamnă că aveți îndoieli cu privire la relație.

Visând că săruți sau ești sărutat de un prieten pe gură

A săruta un prieten pe gură în vis înseamnă că această prietenia se va transforma în iubire. Acest vis dezvăluie atracție și dorință, pasiune, ceva care vă apropie de acea persoană mai mult decât simpla prietenie.

Visul dezvăluie că s-ar putea să apară ceva nou în viața dvs. sau să vă îndrăgostiți în curând. Nu tocmai de persoana din vis, dar este un semn că un prieten vă va trezi noi sentimente.

Visând că săruți sau ești sărutat de un prieten pe obraz

Sărutul de pe obraz înseamnă afecțiune, dar este important să încercați să observați care a fost sentimentul dvs. în vis atunci când ați oferit acest sărut.

Dacă a fost un sărut de prietenie, înseamnă că veți fi mai apropiați de prietenii tăi în următoarea perioadă, veți trăi un moment foarte afectuos din viața dvs., în care veți fi înconjurat de cei dragi.

Visând că săruți sau ești sărutat de un prieten pe mână

Când sărutați sau ești sărutat în vis un prieten pe mână, trebuie să fiți foarte alert, deoarece înseamnă că există posibilitatea trădării și va trebui să luați o decizie cu privire la relația pe care o aveți cu aceasta.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!