Home Jocuri Ce jocuri prefera romanii la aparate?
Jocuri

Ce jocuri prefera romanii la aparate?

Jocurile de cazino pot fi privite din mai multe perspective, tinand cont ca pot reprezenta un viciu. Totusi, recomandarea specialistilor este ca un jucator sa nu aloce jocurilor mai mult de 10% din veniturile lunare, astfel incat vor fi evitate situatiile neplacute in cazul unei pierderi, totul ramand astfel la nivel de hobby.

In orice caz, nu este un secret ca jocurile de noroc sunt populare peste tot in lume, iar industria din Romania are peste 60.000 de angajati in acest domeniu. E limpede ca sunt multi pasionati, iar in cele ce urmeaza va prezentam cele mai populare jocuri de pacanele in randul pasionatilor din Romania.

Shining Crown

Jocul produs de EGT este in topul preferintelor majoritatii, fiind aproape luna de luna cel mai jucat joc, atat in salile de joc, cat si in cazinourile online.

Vorbim practic de un joc clasic cu septari, insa cu elemente noi, moderne, coroanele putand face diferenta si putand genera plati impresionante in anumite cazuri.

Jocul are un RTP de 96,37%, ceea ce inseamna ca la fiecare 100 RON rulati, 96,37 RON se intorc la jucatori. Practic pe termen lung cazinoul are profit, insa acest lucru nu este vreun secret.

Jumanji

Vorbim despre un joc nou, modern, cu multe ide noi aduse de provider. Fireste, este realizat dupa filmul cu acelasi nume, film foarte popular, ajuns la a doua parte mai nou.

Jocul este foarte dinamic si are diferite tipuri de runda bonus, fiind greu sa te plictisesti de el, mai ales ca se prezinta cu animatii pe cinste.

Jumanji are un RTP de 96,33%, aproape identic cu cel al lui Shining Crown. Comparativ cu alte jocuri, putem spune ca este un RTP bun.

Book of Dead

Jocul este produs de Play’n Go, iar daca sunteti amatori de Book of Ra, cu siguranta si acest joc o sa va capteze atentia, fiind cel putin la fel de interesant.

Jocul se bazeaza pe acelasi principiu, iar cele trei carti declanseaza rotiri gratuite cand sunt afisate.

Book of Dead isi intampina jucatorii cu un RTP de 96,21%, ceva mai mic decat al precedentelor doua jocuri, insa chiar si asa, mult peste alte jocuri obisnuite.

Asa cum am spus si in introducere, va reamintim ca cel mai important lucru, cand vine vorba de jocuri de noroc, este sa existe disciplina, iar daca jucati sa o faceti responsabil pentru a evita neplacirile. Mult succes!

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!