Home Nou Ce lumânări se aprind de Crăciun și Anul Nou, și cum să le combinăm?
Nou

Ce lumânări se aprind de Crăciun și Anul Nou, și cum să le combinăm?

Pe lângă decorațiunile de bază, lumânările rustice în culori, au un mare impact decorativ în ziua de Crăciun, respectiv Anul Nou. Astfel încât, aceste lumânări se adaptează la aproape toate stilurile. Cu toate acestea, alegerea culorii lumânărilor este foarte importantă, deoarece fiecare culoare are o semnificație aparte, mai ales în aceste zile de sărbătoare super speciale, pline de nostalgie și emoție. Prin urmare, în cele ce urmează vă vom arăta ce lumânări să folosiți în zile precum Ajunul Crăciunului, Crăciunul, Revelionul sau Anul Nou și Revelion, evenimente care au loc în cel mai întunecat și mai rece anotimp al anului.

Culoarea lumânărilor pentru Crăciun și Anul Nou

Lumina caldă a lumânărilor este o care intră în componența stării de spirit a sărbătorilor de iarnă, așa că asigurați-vă că găsiți o soluție originală, alegând cele mai potrivite culori. Alegerea culorii lumânărilor pe care urmează să le aprindeți este importantă, deoarece fiecare culoare are o semnificație și care vă va transmite o energie diferită. Nu ne referim la energiile spirituale, ci la faptul că orice culoarea are efecte psihologice asupra dvs., sunt ca ceva magic, care vă încântă simțurile, amintirile și așteptările.

Pe lângă abilitățile necesare de a vă transforma casa într-un basm de Crăciun, lumina lumânărilor aprinse în prag de Noul An simbolizează prosperitate și succes. Și, de asemenea, lumânările pot juca un alt rol important în decor, întrucât vor colabora în această chestiune de iluminare a tuturor colțurilor căminului.

Mai mult, este important să știți că iluminatul are un aspect simbolic foarte important de Crăciun. Să nu uităm că în semnificația sa creștină, cel mai răspândit eveniment din zilele noastre, îl reprezintă nașterea lui Iisus, care a adus lumină unei lumi de până atunci scufundate în întuneric; steaua care i-a îndrumat pe Magi să preia această idee. Dacă le folosiți, puteți alege culorile în funcție de caracterul lor simbolic, pe care îl vom prezenta mai jos.

Ce lumânări se aprind în Ajunul Crăciunului?

De preferință, culoarea lumânărilor în Ajunul Crăciunului trebuie să fie roșie, ca petalele Florii Crăciunului. Roșul este o culoare foarte pasională, cu energie și simbol al iubirii, virtuți care sunt foarte prezente în timpul cinei.

Ce lumânări se aprind în ziua de Crăciun?

În cazul culorii lumânărilor de Crăciun, aceasta poate fi albă aurie, roșie și verde. Este o zi plină de fericire, roșu reprezintă energie, verde reprezintă prosperitate, albul reprezintă pace și auriul abundență. Sunt culori care se pliază perfect pe această zi și care se îmbină foarte bine intre ele.

Ce lumânări se pun de Anul Nou?

Lumânările care se aprind de Revelion au nenumărate simbolistici, deoarece este o schimbare de an și dorințele fiecărei persoane sunt foarte diferite, așa că trebuie să alegeți cu atenție culorile.

Semnificația culorilor lumânărilor de Crăciun

  • Lumânările verzi atrag sănătatea tuturor prezenților.
  • Lumânările de culoare galbenă și ocru ajută la atragerea abundenței, din toate punctele de vedere.
  • Lumânările albe ajută la aducerea clarități și iluminării proiectelor.
  • Lumânările albastre si albastru deschis atrag pacea si armonia.
  • Lumânările portocalii ajută la atragerea inteligenței și a succesului.
  • Lumânările roșii atrag dragostea și pasiunea.

Când se aprind lumânările?

În ziua de Crăciun puteți aprinde sau lăsa lumânările neaprinse, deoarece este o masă cu caracter indiferent. Ca sfat, daca invitați dvs. fumează este bine sa le aprindeți pentru a contracara fumul si mirosul neplăcut de tutun.

De asemenea, de Revelion, trebuie să aprindeți cel puțin o lumânare la miezul nopții. Celelalte pe care doriți să le folosiți pot fi aprinse înainte sau în timpul miezului nopții, sau după ora 12, după focul de artificii, deși va fi mai eficient în ultimul minut al anului, astfel încât sosirea noii date să fie luminată de flăcările sale. Însă, în momentul în care aprindeți lumânările, ar trebui să le lăsați să ardă până la final.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!