Home Nou, Relații Ce să faci atunci când te disprețuiește?
NouRelații

Ce să faci atunci când te disprețuiește?

Urmareste-ne pe Google News

Există diferite modalități de a interpreta disprețul unui om. Pentru a afla ce trebuie să faci atunci când un bărbat sau o femeie te ignoră, Jurnalul24 îți oferă câteva sfaturi legate de măsurile care trebuiesc luate în această situație.

ce sa fac cand ma ignora

Iată cum trebuie să procedezi atunci când un bărbat sau o femeie te ignoră!

În momentul în care îți dai seama că te disprețuiește, nu mai urmări acea persoană, încercă să fii ignorant și indiferent chiar mai mult decît el/ea … Mândrie, sau eventual onoare!!!

Rezistă tentației de a-l/o mai căuta. Nu îl mai suna și nu îl mai căuta, chiar dacă mai lasă garda jos și îți trimite mesaje pe Facebook de genul: “Bună! Ce mai faci? “, asta după ce te-a disprețuit complet, s-a purta ca și cum nu a existat niciun fel de dragoste între voi.

Nu îți arata niciodată supărarea în fața celui care te ignoră sau a celui care te disprețuiește. Oricât de mult l-ai plăcea și vrei să te trateze la fel ca înainte, nu trebuie să îți arăți tristețea sau dezamăgire în fața acestuia. Zîmbește mai tot timpul …, nimic nu este mai dureros decât sincera ignoranță pentru cel ce ignoră.

Sunt mulți oameni care se simt deprimați și nefericiți atunci când sunt disprețuiți, însă acest gest nu face decât să înrăutățească situația. Ține capul și fruntea sus. Fii vesel și pozitiv, comportă-te ca și cum nimic nu s-ar întâmpla.

Dacă se schimbă și se poartă la fel de frumos cu tine ca înainte, ai mare grijă! Dacă ai de gând să rămîi cu acea persoană, asta depinde doar de tine. Dar, de obicei nemernicii nu prea se schimbă!

Cea mai frecventă metodă de provocare a ignoranței este întâlnită mai ales în rîndul baieților. Aceasta, apare de obicei atunci când aceștia se tem că fata va începe să devină posesivă sau geloasă. Ei nu știu să comunice sau să explice situația și se comportă josnic.

Dacă aveți prieteni comuni sau ați păstrat legătura cu prietenii sau cu colegii săi, trebuie să continui relația cu aceștia. Chiar nu merită să strici prietenia cu alți oameni din cauza acestei situații, el/ea s-ar simți prea important/ă dacă ai face-o.

*Sfat când iubitul/iubita te ignoră

Caută să te ferești de astfel de oameni și pleacă de lângă ei atunci când poți! Aceștia sunt insensibili și nu știu să aprecieze o fată sau un băiat. Adu-ţi aminte: Dacă nu te respectă, nu te merită! Omul care e lîngă tine și la bine și la greu merge înainte!

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!