Home Diverse, Relații Ce simte bebelusul in burtica atunci cand mama face sex?
DiverseRelații

Ce simte bebelusul in burtica atunci cand mama face sex?

Urmareste-ne pe Google News

Ce simte copilul când mama face

Sexul în timpul sarcinii este o practică absolut normală care nu provoacă absolut nici o problemă, atâta timp cât sarcina decurge în condiții normale nu există riscul apariției unei nașteri premature sau a unui avort. Cu toate acestea, multe femei se tem ca ar putea sa ii facă rău bebelușului. În ciuda fricii, medicii ne asigura că nu există nici un risc în acest sens, deoarece bebelușul stă foarte bine în sacul amniotic și în uter, iar dopul gelatinos care sigilează canalul cervical are rolul de scut, protejând fătul de cele mai comune infecţii. Mai jos puteți vedea ce simte copilul în timpul actului sexual în timpul sarcinii!

Ce simte copilul atunci când femeia gravidă face sex?

Atunci când o gravidă face sex, îi declanșează fătului senzații plăcute, care apar datorită actului sexual, în special de plăcere. Actul sexual implică mai multe mișcări bruște, iar copilul poate percepe aceste mișcări, deși nu poate înțelege ce se întâmplă. Fătul este protejat de uter și de lichidul amniotic. Acestea au rolul de a proteja copilul prin amortizarea loviturilor și mișcările bruște din fiecare zi. El simte mișcările, însă penisul nu poate atinge fătul.

Ce se întâmplă atunci când o femeie însărcinată ajunge la orgasm?

În timpul orgasmului apar contracții uterine. Aceste contracții nu declanșează apariția travaliului sau nu sunt dureroase pentru făt. Mai mult decât atât, în momentul când mama ajunge la orgasm corpul eliberează endorfine care se împrăștie în tot corpul și ajung la copil prin cordonul ombilical. Drept urmare, copilul profită din plin de sentimentul de bunăstare și de relaxare simțit de către mamă.

Senzație de plăcere

O altă senzație benefică pe care copilul o simte în burta atunci când mama face sex are legătura cu volumul de sânge pompat de inimă. În timpul actului sexual, bătăile inimii mamei cresc. Prin urmare, actul sexual conduce la vascularizația regiunii uterului, stimulează circulația sanguină pompând fluxul de sânge la făt, făcându-l să aibă un sentiment de plăcere.

Crește ritmul inimii

În timpul actului sexual, mama sfârșește prin eliberarea oxitocinei și adrenalinei, care poate accelera bătăile inimii bebelușului.

Unii medici susțin că în timpul actului sexual bebelușii primesc stimuli pozitivi (nu negativ), în perioada sarcinii. Astfel că, copiii ai căror mame au făcut sex în timpul sarcinii tind să crească mai relaxați și mai fericiți.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!