Home Diverse Cum te inscrii la Vocea Romaniei?
Diverse

Cum te inscrii la Vocea Romaniei?

Urmareste-ne pe Google News

Ai o voce frumoasă, ți-ai dorit vreodată ca vocea ta să fie cunoscută? Până acum ai cântat doar în baia de acasă sau de la serviciu? Viitorul tău este în muzică: compunând, fredonând, cântând. Ai nevoie doar de o rampă de lansare pentru a ajunge pe șcena muzicală … Aceasta va fi Vocea României. În acest articol îți explicăm modul în care te poți înscrie la The Voice (Vocea României).

Instrucţiuni:

Completează formularul: Vrei să te înscrii la “Vocea României în 2017” (The Voice), pur și simplu completează acest formular. Completează toate rubricile formularului, identitatea, adresa, profilul artistic și atașează fotografii sau o înregistrare video (trebuie să incluzi una).

PROTV a lansat, de asemenea, o versiune pentru copii (născuți după 1998). Pentru a te înregistra la “Vocea României Junior” (doar cu acordul parinților), trimite numele, data nașterii, adresa, numărul de telefon și un videoclip, prin intermediul acestui formular.

Cum se desfășoară castingul: Dacă crezi că după ce trimiți înregistrarea îți vei putea demonstra talentul în fața celebrului juriu format din Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga, te înșeli, trebuie să treci printr-un set de etape pentru a ajunge acolo.

După înscriere urmează prima ședință. În cazul în care după ce trimiți cererea de înscriere primești un apel telefonic la care ești anunțat că ai fost acceptat trebuie să fii pregătit. Va trebui să susții o audiție în fața unui juriu. Dacă vei fi acceptat va trebui să treci prin trei etape pentru a ajunge în audiția finală.

Între timp, o să ai o întâlnire cu profesorul de muzică. În această scurtă întâlnire se va stabili ce melodie vei interpreta în timpul audiției finale. Va trebuie să alegi o melodie pe care o poți interpreta cel mai bine pentru a impresiona juriul.

După acest pas, urmează repetiția alături de orchestra. La sfârșitul acesteia membrii juriului vor decide dacă vei avea sau nu posibilitatea de a ajunge direct în audiția finală. Acesta va avea loc în aceeași locație unde a avut loc repetiția cu orchestra.

Comentarii pe Facebook
3.3/5 - (7 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!