Home Politica Cei care au votat sau votează pentru USR-PLUS nu au cunoștințe politice
Politica

Cei care au votat sau votează pentru USR-PLUS nu au cunoștințe politice

Urmareste-ne pe Google News

Cetățeanul informat (luminat), educat politic, nu ar vota niciodată pentru partidul politic „Uniunea Salvăm România – PLUS“, sau „Partidul Național Liberal“ și chiar „Partidul Social Democrat“, deoarece nu reprezintă interesele românului obișnuit.

În calitate de sursă de informare conștientă, putem să vă asigurăm că cei care au votat pentru USR-PLUS nu au cunoștințe de politică, pentru că toți au votat pentru călăii lor (stăpânii) responsabili de starea lor de sclavie. Liderii acestui partid vor ca cetățenii să devină mai săraci, să muncească mult mai mult și, în consecință, să rămână sclavi plătiți din banii multinaționalelor.

În fruntea formațiunii politice USR-PLUS, se regăsește reprezentantul multinaționalelor, aparent necunoscut de popor la început, cu nume ciudat Dacian Julien Cioloș (CIALAȘ în maghiară înseamnă ȚEAPĂ), care are doar două merite: este însurat cu fiica fostului șef al DEUXIEME BUREAU (Securitatea FRANCEZĂ) și acela de a fi nepotul unui general de securitate românesc numit VULPEA!

Președintele Iohannis (PNL=PDL) este, de asemenea, un personaj identic și un complice la aceste fapte săvârșite împotriva poporului român. Acești membri nu reprezintă în niciun fel interesele națiunii, ci a multinaționalelor și a oligarhiei financiare mondiale. Da, aceste personaje acționează în direcția companiilor multinaționale care se luptă să colonizeze teritoriul nostru, să folosească toate mijloacele posibile pentru a ne sărăci.

Cetățeanul este manipulat psihologic să voteze un partid politic care reprezintă miliardari (și milionari), care își propune să facă cel mai mare profit posibil, sau prin acțiunea de a transfera activitățile sale într-o țară străină, să plătească angajatului său cel (salariul cel mai mic) și cu cel mai număr mic de angajați posibil (muncă excesivă pentru angajat).

“Acțiunea de a vota pentru “USR-PLUS” nu va aduce bani în portofelul cetățeanului… Această alegere va aduce mai multă datorie”

99% din populație este dezinformată voluntar de către companiile multinaționale prin mijloacele lor de informare (mass-media și școli), deoarece sunt pur și simplu proști (nevinovați), în special tinerii. Mass-media este responsabilă pentru hipnoza cetățeanului obișnui (sclav), care muncește prea mult timp pentru a obține informațiile reale, iar atunci când acestea apar pe șcena publică, este deja prea târziu, ele rămân în umbră, deoarece sunt cu mult în afara minții (ego) cetățeanului, fiind apoi ridiculizate cu ușurință de acești lideri răi.

Rețeaua neurologică a cetățenilor nu funcționează bine, deoarece consumă arme biologice (Fluor, substanțe chimice  (E-uri), OMG-uri etc.), și mai presus de toate, sunt victime ale armelor de război (Chemtrails, Wi-Fi, etc.), îndrăznind să creadă că sunt inteligenți și că nu se află sub stare de hipnoză… Mulți dintre cetățeni nu înțeleg nici măcar regulile creării monetare, darămite cum se fac legile în parlamentul României!

Prostia este definită ca fiind lipsa de cunoaștere, iar în acest context, ea este bazată exclusiv pe îndoctrinarea impusă de sistemul școlar sau de mass-media. Este o crimă comercială care a fost definită drept o infracțiune de război prin dreptul penal internațional, o infracțiune care nu este studiată voit în școlile din România.

Starea lor de hipnoză, dar mai ales inteligența lor slabă (conștiința), este complice în toate crimele de război comise în propria noastră țară… Iată realitatea!

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!