Home Nou Care este originea colonizării statelor? De la monarhie la multinaționale
Nou

Care este originea colonizării statelor? De la monarhie la multinaționale

Urmareste-ne pe Google News

Începând cu România și terminând cu Venezuela aproape toate statele lumii au fost sau se află în curs de colonizare forțată. Colonizarea și schimbat aspectul și structura, în vremurile noastre ea este realizată prin intermediul companiilor private și nu prin intermediul monarhiei așa cum se întâmpla în trecut. În acest articol vom vedea cum sunt colonizate ilegal statele naționale și care este originea colonizării.

Magna Charta Libertatum este un document emis în Anglia în 1215 în timpul domniei regelui Ioan Fără de Țară. Această Cartă este un act juridic care îngrădea puterea regelui atunci când dorea să colonizeze teritoriile străine (sau naționale) pentru a proteja capitalul (teritoriile și bani) de nobilime (monarhi). În realitate, Magna Carta a căpătat un alt aspect al luptei pentru putere. Astfel, au fost create companiile multinaționale.

Nobilii sau imperialiștii s-au grupat sub formă de societăți secrete (Francmasoneria, Ordinul teutonic, Ordinul iezuit, Cavalerii din Malta, etc) pentru a nu se expune în ochii publicului.

Puterea financiară din spatele sistemului bancar a creat societățile secrete pentru a se infiltra în toate guvernele sau armatele lumii și pentru a putea coloniza teritoriile străine.

Francmasoneria sau multinaționala încă mai folosește corpul militar pentru a modifica legile în favoarea sa, astfel încât multinaționalele deținute să poată invada (colonizeze) țări străine, și chiar să poată vinde armament de război pentru grupări radicale, în scopul de a accelera colonizarea și distrugerea țărilor vizate. Ea înarmează teroriști pentru a lupta împotriva armatele lor (Rusia, SUA, Franța, Turcia, Germania, Israel, etc.).

Care este scopul colonizării statelor?

Scopul principal al colonizări îl reprezintă maximizarea profitului pe baza exploatării bogățiilor naturale (împroprietărirea cu pământ şi resurse) și a capitalului uman (sclavia).

În România, de exemplu, nu există informații statistice oficiale din care să reiasă totalul resursele care le mai deține în prezent. Cei drept, în urma colonizării din ultimile decenii, Romania a fost vândută la bucată marilor corporații. Prin urmare, în prezent nu se știe dacă mai deține bunuri sau resurse materiale sau dacă le-a vândut în întregime.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!