Home Nou Cele 3 state sau companii private care controlează lumea din punct de vedere economic, militar și religios
Nou

Cele 3 state sau companii private care controlează lumea din punct de vedere economic, militar și religios

Pentru detractorii săi aceste trei “state” sau companii private independente au o autoritate internațională și formează un imperiu interconectat. Ele sunt adevăratele centrele de putere ale persoanelor care conduc lumea sau sunt doar niște unelte de control precum departamentele unei instituții?

Orașul Vatican, Districtul Columbia (Washington, D.C.) și City of London (Orașul în Londra) sunt trei companii private sau departamente de putere la nivel mondial. Prin aceste companii sau state este controlată lumea din punct de vedere economic sau financiar din Orașul în Londra, militar prin Districtul Washington din Columbia (Washington, DC =>NATO) și din punct de vedere spiritual prin Vatican.

Ele beneficiază de următoarele facilități:

 • nu plătesc taxe;
 • nu au autoritate națională;
 • au legi separate;
 • au propriile forțe de poliție;
 • au propriul drapel independent;
 • au identități complet diferite de restul lumii.

1. Orașul Londra (City of London)

Este un stat suveran, o societate care administrează un teritoriu mai mic de 3 kilometri pătrați, care corespunde aproximativ din timpul Londrei medievale, este o entitate separată…

Astăzi, orașul de stat din Londra (City) este centrul financiar al lumii și cel mai bogat kilometru pătrat de pe planetă.

A devenit stat suveran în 1694 când regele William al III-lea de Orange a privatizat și a returnat Banca Angliei bancherilor privați. În 1812, Nathan Mayer Rothschild a torpilat piața de valori din Anglia și apoi a preluat controlul fraudulos al băncii Angliei.

Casele:

 • Banca Angliei este controlată de Rothschild
 • Toate băncile britanice
 • Lloyds din Londra
 • London Stock Exchange
 • Ziarele din Fleet Street și monopolul asupra publicațiilor
 • 384 de sucursale ale unor bănci străine
 • 70 bănci din SUA
 • Sediul central al QG-ului masoneriei
 • QG pentru cartelul monetar global este cunoscută sub numele de „coroana“ sau „the Crown“

“The City of Londra” (Orașul din Londra) nu face parte din orașul britanic Londra sau din Anglia sau din Comunitatea Națiunilor.

2. Washington, D.C. (Districtul Columbia sau Casa Albă) = NATO

Un alt pion important folosit de bancherii francmasoni și iezuiți este NATO, care controlează stalele lumii cu ajutorul armatelor (militar). NATO a fost creat de Bancherii orașului LONDRA și este în prezent controlat prin districtul Columbus din Washington, Casa Albă, care este de fapt un sediu secundar al orașului Londra…

Marea problemă este că NATO este o armată nerecunoscută de dreptul penal internațional și educată doar pentru aplicarea dreptului comercial internațional (piața liberă???)… Dreptul comercial internațional fiind interzis de dreptul penal internațional pe baza tratelor de pace negociate.

Pe baza acestei observații, este clar că NATO încurajează exportul (fabricarea) de arme de război de către alte națiuni… Acest export de arme de război provine din mai multe țări: Canada, Franța, Rusia, Iran, Arabia Saudită, SUA, Israel, etc.“

NATO (Orașul Londra) stimulează în prezent colonizarea ilegală a statelor (țărilor) de către corporațiile din Bruxelles… Țările (statele) aflate deja sub influența Orașului Londra, inclusiv România.

Bancherii din orașul Londra, folosesc armatele tuturor țărilor prin corupția ofițerilor unui stat (țară), inclusiv armatele din SUA, Rusia, Israel, Franța, Turcia, Arabia Saudită, România etc.

NATO este o armată ilegală, privatizată pentru a apăra interesele directorilor multinaționalelor, în loc de a apăra drepturile fundamentale ale omului (dreptul penal internațional).

NATO nu apără interesele statelor (provincia-municipiu) și încurajează distrugerea acesteia printr-o datorie ilegală generată de bancherii din orașul Londrei (uzură bancară, contrafacere, înaltă trădare).

3. Vatican = Biserica Catolică

Biserica Catolică (Vatican) este în centrul tuturor religiilor cu cel mai mare număr de adepți, de departe controlează lumea din punct de vedere religios (spiritual). Ea este cea mai mare putere financiară din lume, cu cea mai mare acumulare de bogăție și proprietăți, cu cele mai multe bunuri și bogății decât orice bancă din lume, companie, fond de investiții gigant și orice guvern de pe planetă.

Averea colosală a Vaticanului include investiții uriașe prin familia Rothschild din Marea Britanie, Franța și SUA și cu companiile petroliere foarte mari și armament ca Shell, BP și General Electric.

Stocul de lingouri și monede de aur din Vatican au o valoare de miliarde de dolari și este depozitat la Banca Angliei, controlată de Rothschild și de Rezerva Federală a SUA.

Papa, care este liderul vizibil al acestei averi mondiale colosală, este unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă.

În timpul celui de-al doilea război mondial, Vaticanul a fost criticat pentru sprijinirea lui Hitler și a regimului său nazist. Până în prezent, Vaticanul este încă în curs de investigații pentru jefuirea aurului nazist din băncile elvețiene și a conturilor victimelor evreiești din timpul holocaustului nazist.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!