Home Cultural Frica este cauza robiei oamenilor pe Pământ
Cultural

Frica este cauza robiei oamenilor pe Pământ

Urmareste-ne pe Google News

Frica este caza suferinței oamenilor pe Pământ (RĂZBOIUL PE PĂMÂNT = RĂZBOIUL ADEVĂRULUI). În timp ce curajul alimentează INDEPENDENȚA, FRICA alimentează DEPENDENȚA (ROBIA).

Ființa umană care folosește pe alții pentru a exista, este dependentă emoțional și uman de ceilalți.

Frica proiectează mintea (ego-ul = credință = dependență), în a celor din jurul său. Practic, provoacă o deformare a modului de a-i percepe pe ceilalți și a percepției față de sine.

Criminalul, bogat sau sărac, este o victimă a fricii:

– Frica de a pierde proprietatea personală,
– Frica de a pierde puterea,
– Frica de a fi judecat de ceilalți
– Frica de singurătate,
– Frica de deces,
– etc.

Cei înfricoșați au nevoie să-i folosească pe alții pentru a-și asigura corpul mental, adică de a-și recupera dependențele sale (convingeri), care îi reasigură teamă și el nu poate trăi fără sclavii săi.

„În realitate, fricosul este un sclav al altora, un sclav al sclavilor săi, reprezentând propria sa frică (corp mental (ego-ul)) atunci când ar trebui să fie în serviciile altora pentru a exista… Criminalul este un sclav, un sclav al fricii … Stăpânul său este frica sa față de ceilalți… El este un sclav al corpului său mental (ego) reprezentat de propria sa frică.”

Sclavia (robia), războiul adevărului sau războiul pe pământ este cauzat doar de frica indusă prin diverse mijloace de propagandă, cum ar fi mijloacele de informare în masă, și chiar a religiilor, pentru a stimula frica (corp mental (ego)) în rândul cetățenilor, care nu învață niciodată artele antice responsabile de acțiunea de a depăși sau de a învinge teama (corpului mental (ego-ului)), în scopul de a elibera, de a genera independență.

Frica este cea care nu ne permite să ne bucurăm de experienţele vieţii. Frica ne descurajează, ne impune bariere și ne determină să ne considerăm incapabili și limitaţi. Totuși, frica primordială, cea de moarte, bazată pe falsități și superstiții, îi ține pe unii oameni în sclavie toată viața.

“Frica este folosită pentru împărțire și control… Pentru a face ca cetățenii să fie dependenți (sclavi)… Cetățeanul care judecă negativ propriile sale reflexii, se află în slujba forțelor care îl conduc… Fără să își dea seama, el își setează sau își impune propriile sale bariere, unde va rămâne captiv (sclav al sistemului).”

5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!