Home Nou, Sănătate Cele mai bune si mai eficiente remedii naturiste care provoacă avortul
NouSănătate

Cele mai bune si mai eficiente remedii naturiste care provoacă avortul

Urmareste-ne pe Google News

Sarcina este una dintre etapele cele mai frumoase din viața unui cuplu de cele mai multe ori însă, doar atunci când este dorită. În nenumărate cazuri vestea că o femeie este însărcinată nu este una deloc așteptată, mai ales atunci când din diverse motive cuplul nu își dorea un copil. După discuțiile avute cu partenerii, femeile aleg să avorteze. Aceasta decizie de a renunța la sarcină are un impact major asupra mamei din perspectiva umană, iar pentru a o întrerupe trebuie aleasă metoda potrivită. Terminarea unei sarcini este un proces destul de complex. Efectuarea unui avort la domiciliu poate părea și mai dificil, însă cu toate acestea remediile naturiste sunt întotdeauna eficiente și eficace. Ele ajută la vindecarea multor probleme de sănătate. Fără îndoială remediile naturiste sunt mult mai bune decât pastile de avort deoarece nu provoacă reacții adverse. Din cauza acestui fapt, cel mai bine este să apelați la remedii naturale preparate în casă pentru a avorta. În acest articol vă prezentăm o listă cu remedii naturale și sigure pentru a avorta și care nu provoacă efecte adverse.

Cele mai bune remedii naturiste și sigure pentru a realiza avortul în faza de început a sarcinii!


Vechea metodă de avort

Femeile gravide ar trebui să facă băi fierbinți. Dușul regulat și fierbinte poate fi un bun remediu atunci când femeile doresc să facă întrerupere de sarcină. Această procedură conduce la vasodilatație la creșterea fluxului de sânge și la apariția contracțiilor uterine. Dușurile trebuiesc combinate și ele la rândul lor cu un consum de produse pe bază de plante sau de suplimente ce ajută la provocarea avortului acasă.

Care sunt alimentele ce pot cauza avortul?

1. Papaya

Papaya este un remediu excelent pentru a întrerupe o sarcină nedorită. Papaya necoaptă sau verde este folosită adesea ca sursă de avort. Are proprietăți contraceptive datorită prezenței fitochimicalelor care opresc activitatea progesteronului. Unul dintre oamenii de știință care studiază aceste aspecte este dr. Penisse. El încearcă demonstreze relaţia dintre papaya și avort pentru a prezenta dovezi clare că femeile însărcinate care consumă papaya în exces pot avorta.

 2. Scorțișoară

Scorțișoara este, de asemenea, folosită la provocarea avortului spontan. Acestea ajută la creșterea uterului care poate induce cu ușurință avortul și ajută la scăderea durerii provocată de întreruperea prematură a sarcinii. De asemenea, scorțișoara ajută la prevenirea hemoragiilor și în procesul de vindecare a bolilor datorită efectelor sale puternice asupra trombocitelor. Pentru a provoca un avort se poate consuma scorțișoară crudă sau se pot lua suplimente.

3. Semințe de susan cu apa și miere

Semințele de susan au fost utilizate în mod tradițional pe post de medicamente pentru întreruperea spontană a sarcinii. Acestea excită musculatura uterina cauzând contracții care în cele din urmă conduc la expulzarea ovulului fecundat. Efectele pot să apară mai ales în primul trimestru de sarcină. Semințele de susan sunt cunoscute a fi sigure și eficiente în realizarea avortului spontan. Acesta, în mod normal se dizolvă într-un pahar cu apă şi se amestecă cu miere, apoi se bea dimineața pe stomacul gol.

4. Goji Berry

Goji Berry sunt fructe extrem de bogate in vitamina C si carotenoide precum zeaxantină, luteină, licopen care au, de asemenea proprietăți anti-inflamatorii. Creşterea dozei de vitamina C in organism poate fi cel mai bun remediu naturist care provoacă avortul. Consumul de fructe de pădure goji poate induce un avort spontan prin creșterea contracțiilor uterine, datorită compușilor enumerați mai sus care au proprietăți ce provoacă avortul.


Plante ce produc avort

1. Busuiocul cerbilor

Aceasta plantă se mai numește și izma proastă, busuiocul-calului, busuiocul-fetelor. Este cunoscută, cel mai probabil cu capacitatea sa de a provoca avorturi spontane, fiind folosită pe timpuri tocmai în acest scop (busuiocul-cerbilor este bogat în pulegonă, o substanță toxică volatilă care stimulează activitatea uterului).

2. Frunze de pătrunjel

Frunzele de pătrunjel pot fi remedii eficiente pentru a provoca avort, deoarece au o eficiență dovedită în timp. Ele pot fi consumate de toate femeile însărcinate pentru a încheia o sarcină nedorită, întrucât au efecte abortive (produce avortul) ele determină dilatarea colului uterin care în cele din urma conduce la moartea fătului și la eliminarea acestuia din uter. Pentru o eficiență cât mai bună trebuie crescut consumul de frunze de pătrunjel și de vitamina C. Cu toate acestea se poate prepara o infuzie de pătrunjel. Câteva cești poate cauza după câteva ore de la consum așa numita menstruație post sarcină.

3. Angelica

Efectul acestei plante asupra sarcinii este foarte intens. Aceasta activează contracțiile și provoacă menstruație determinând astfel terminarea sarcinii. Angelica trebui amestecată într-o ceașcă de apă caldă, apoi se bea de 4 ori, la un interval de 24 de ore.

4. Black Cohosh

Această plantă pregătește uterul pentru avort deoarece conține substanțe care fac uterul să se contracte. Varianta plantei, Black Cohosh combinată cu Blue Cohosh era folosită pentru avort. Este important de remarcat că Cohosh-ul negru nu poate termina singur o sarcină. Cu toate acestea, efectul său asupra uterului este avortul.


Ce pastile provoacă avortul?

Cele mai bune pilule de avort de pe piață se pot administra în maxim 72 de ore (3 zile) de la contactul sexul neprotejat.

1. Vitamina C, în doze mari

Consumul în doze mari de vitamina C este cea mai cunoscută metodă de avort la domiciliu. Vitamina C este prezentă în fructele citrice și pot fi asimilat în organism prin consumul unor fructe, însă există suplimente pe bază de vitamina C care sunt mai recomandate în astfel de cazuri. Ar trebui să creșteți treptat doza zilnică, de la 500 mg până la 1200 mg. Creșterea treptată a dozei de vitamina C, va determina o creștere corespunzătoare a nivelului de estrogen în organism. Mai mult decât atât, creșterea nivelului de estrogen va conduce la o scădere a nivelului de progesteron. Progesteronul este un hormon esențial pentru dezvoltarea sănătoasă a unui făt. Astfel, scăderea progesteronului care rezultă din aportul crescut de vitamina C provoca avortul în condiții optime.

Cel mai puternic supliment, Vitamina c lipozomala: NANONUTRA

2. Capsule Dong Quai

Se recomandă utilizarea acestui medicament timp de 6 zile, împreună cu un aport crescut de vitamina C. În aceste zile, se va administra o singură capsulă pe zi de Dong Quai. Acțiunea combinată a ambelor medicamente (suplimentul de vitamina C cu Dong Quai) produce contracția forțată a uterului, ceea ce conduce în final la avortul fătului.

Comentarii pe Facebook
3.7/5 - (9 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!