Home Nou Conform NASA, schimbările climatice au loc din cauza schimbărilor în orbita solară, iar “industria” are un plan de refinanțare a întregii economii mondiale prin intermediul “Green Economy”
Nou

Conform NASA, schimbările climatice au loc din cauza schimbărilor în orbita solară, iar “industria” are un plan de refinanțare a întregii economii mondiale prin intermediul “Green Economy”

Cei drept, oamenii poluează considerabil prin arderea combustibililor fosili, tăierea pădurilor tropicale și creșterea animalelor, iar aceste activități generează cantități enorme de gaze cu efect de seră, care se adaugă celor deja prezente în mod natural în atmosferă, cu toate acestea schimbările climatice se datorează schimbărilor pe orbita Pământului, nu activităților umane.

Realitatea schimbărilor climatice este ținută sub observație de NASA, din urmă cu mai bine de 60 de ani, remarcând faptul că soarele este cel mai mare factor care afectează clima Pământului. Puteți citi raportul în care NASA (Administrația Națională Aeronautică și Spațială – independentă de guvernul SUA) admite că schimbările climatice nu se datorează activităților umane la acest link.

Dincolo de recunoaștere din partea NASA, luăm ca punct de referință întregul sistem solar, care se încinge datorită intensificării vântului solar: pe Marte se topesc calotele polare, iar aurorele de la polii lui Jupiter ii încălzesc atmosfera! Detalii la acest link și la acesta.

Există de asemenea diverși oameni de știință care recunosc faptul că “Dezbaterea privind schimbările climatice nu are nicio legătură cu știința. Este o manevră a puterilor în vigoare și a elitelor pentru a impune controlul politic și economic asupra populației.”

CLIMA este doar un pretext pentru a stimula finanțele “apărătorilor mediului”. Poate fi văzut cu ochiul liber. Există dovezi izbitoare!

În toată această ipocrizie, există un plan de re-finanțare a întregii economii mondiale prin intermediul Economiei Verzi (Green Economy). Unul dintre acestea (doar unul dintre mulți) este grupul de lucru pentru lansarea „finanțelor verzi” promovat de Mark Carney (omul lui Rothschild și actualul guvernator al Băncii Angliei și de Michael Bloomberg). Acest proiect este parte a marilor instituții financiare care doresc să obțină din teoria încălzirii globale suma de 118 miliarde de dolari. Astfel încât, aceste multinaționale construiesc un scenariu apocaliptic pe care îl numesc „sfârșitul lumii” pentru a ascunde adevăratele pericolele ale catastrofei iminente, captând atenția lumii pentru a înmulți jaful în toate statele lumii. Miliarde de oameni, în special copii/tinerii (naivi sau neinformați din fire) vor fi împinși în direcții înșelătoare pentru a crea rivalități, cum ar fi conflictul între generații.

Elitele financiare încearcă de altfel inducerea unor noi stări de intimidare și frică în rândul marii mase de oameni pentru a-o aduce în situația în care să nu poată reacționa la adevăratele probleme care o înconjoară. Astfel spus, cetățenii sunt împinși din nou către un consum total inutil.
Nu întâmplător, în ultima vreme au început să intre în șcenă organizații civice globale, cum ar fi AVAAZ, al căror scop fiind declararea războiului tuturor rețelelor de informații care încercă să împiedice această operațiune (echivalent cu pregătirea ultimului război mondial), invocând închiderea acesteia. Acest apel este direcționat către proprietarii rețelelor sociale pentru a opri orice disensiune, prin orice mijloace. Cei care au devastat planeta (stăpânii universului), cei care au mințit despre dezastrele sistemului economic și financiar cu ajutorul uneltei sale (mass-media mainstream), acum arătă cu degetul spre cetățeanul simplu și sărac, pregătindu-se să-l jefuiască din nou, sub pretextul apărării mediului înconjurător.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!