Home Muzica si filme Toxic skies: un film de Acțiune, Dramă, Sci-Fi desprins din realitate pe care trebuie neapărat să-l vezi
Muzica si filme

Toxic skies: un film de Acțiune, Dramă, Sci-Fi desprins din realitate pe care trebuie neapărat să-l vezi

Urmareste-ne pe Google News

Seattle în carantină (2008) sau Toxic Skies (titlu original) – când ficțiunea este realitate. Filmul a fost cenzurat de fiecare portal din domeniul cinematografiei și mediei.
1h 30min | Acțiune, Dramă, Sci-Fi | 12 Noiembrie 2008 (Canada)

După ce spitalele din Seattle încep să se umple de oameni care suferă de o boală mortală, Dr. Tess Martin, specialist al “Global Health Association”, se aventurează în căutarea adevărului.

Notă IMDb: 5,0/10

Sinopsis:

Între timp boala se răspândește cu viteza unui incendiu până devine o epidemie. Chiar și fiul lui Tess, un băiat de zece ani, se îmbolnăvește. Cu 70% dintre locuitorii din Seattle care mor în urma bolii, Tess și fiul ei își dau seama că singura șansă de supraviețuire este să părăsească orașul și să găsească un remediu, însă președintele a declarat o stare de urgență și a decretat carantină în Seattle. Prin urmare, nimeni nu are voie să iasă sau să intre în Seattle. Atunci când președintele adoptă o lege care permite utilizarea armatei pentru a împiedica răspândirea bolii în afara Seattle, Tess trebuie să găsească o modalitate de a scăpa din oraș pentru a descoperi terapia și pentru a denunța conspirația mortală a guvernului și a oficialilor militari corupți.

Un film pe care trebuie neapărat să-l vezi…

„Toxic skies”, sau “Ceruri Toxice” este un film inspirat din fapte reale, care denunță operațiunea „chemtrails” și Morgellons. Guvernul a fost implicat într-o operațiune secretă axată pe împrăștierea „dârelor morții”. Dacă încercați să întrebați un membru al filialei executive, vă vor spune că operațiunea a fost efectuată în numele protecției mediului pentru a atenua încălzirea globală, însă cu toate acestea realitatea este alta; aceste dâre sunt compuse din substanțe toxice și viruși care sunt difuzați în mod deliberat în atmosferă pentru a îmbolnăvi populația.

Urmăriți filmul mai jos:

Notă* Pentru a traduce filmul în limba română, faceți clic pe opțiunea “Subtitrări (C)”, faceți clip pe roată, selectați opțiunea “Traducere automată” și alegeți limba.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!