Home Sănătate Copiii nevaccinați sunt mai sănătoși decât cei vaccinați
Sănătate

Copiii nevaccinați sunt mai sănătoși decât cei vaccinați

Devine o obișnuință să ne otrăvim copiii cu toxine sub pretextul îngrijirii sănătății lor. Vaccinările nu protejează împotriva bolilor, nu oferă imunitate și, mai rău, distrug sănătatea, o dovedesc numeroase studii.

În 1992, a fost examinată starea de sănătate a copiilor din Noua Zeelandă. Sa dovedit că copiii care nu au fost vaccinați au fost mult mai sănătoși decât colegii lor care au fost vaccinați. În acest an, au fost examinați 226 copii vaccinați și 269 copii care nu au fost vaccinați.

Părinții copiilor au completat chestionare în care au fost întrebați dacă au avut infecții ale urechii, amigdalită, hiperactivitate, diabet sau epilepsie. Sa verificat, de asemenea, dacă fiecare copil s-a dezvoltat în mod corespunzător și dacă acesta a fost alăptat la sân sau la biberon.

Sa constatat că 92% din copiii vaccinați au avut rujeolă și amigdalectomie mai târziu. Multe dintre aceste familii erau dispuse să-și vaccineze copiii mai mari, dar sa dovedit că acest lucru poate cauza probleme și, în cazul următorilor copii, s-au evitat vaccinurile. Acest lucru a fost foarte benefic pentru copii.

De asemenea, studiul a fost repetat în 2011 în Germania, pe un grup de 8.000 de copii nevaccinați – nou-născuți și cei până la vârsta de 19 ani. Similar studiului anterior, s-au utilizat anchete. Astfel că, sa dovedit că vaccinurile cauzează multe alte boli cum ar fi astmul, febra frecventă și dermatita atopică. 40% dintre copiii vaccinați suferă de alergii. Medicii au asociat vaccinarea cu apariția în organism a unei concentrații ridicate de metale grele, cum ar fi mercurul, aluminiul și arsenul, care pot duce la apariția autismului. Alte afecțiuni care apar la copiii vaccinați mai des decât la pacienții nevaccinați sunt:

– dizabilitate intelectuală
– rinita alergică
– reflux gastric
– dislexie
– slăbiciune
– probleme cu pronunția
– demență
– depresie
– boala celiaca
– alte boli cronice

Doctorul Young rezumă în felul următor:

Mass-media și medicii spun adesea că nu se pot realiza astfel de studii, deoarece sunt neetice. După părerea mea, rezultatele lor nu trebuiesc subestimate, deoarece indică în mod clar că vaccinurile nu sunt la fel de bune precum se spune. Conform cercetării, copiii nevaccinați suferă mult mai rar decât cei vaccinați, iar părinții ar trebui să ia în considerare acest lucru. În mod similar, în cazul unei alimentații alcaline care deacidizează organismul, care, în ciuda multor studii care confirmă eficacitatea sa, este trecută cu vederea de mulți medici.

În concluzie: Expunerea naturală la bolile din întreaga lume este singura cale prin care corpul își poate dezvolta anticorpi permanenți care să-l apere de aceeași boală pe viitor. Un stil de viață sănătos și un consum de alimente sănătoase, dens nutritive și organice ajută la întărirea sistemului imunitar, ajutând organismul să învingă bolile și să-și dezvolte o rezistență naturală.

Comentarii pe Facebook
3.7/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!