Home Nou 7 minciuni în care societatea crede!
Nou

7 minciuni în care societatea crede!

Manipularea mentală a emoțiilor însoțește viața cetățenilor de zi cu zi la locul de muncă, la școală, în biserică, pe stradă și în mass-media, care de secole utilizează metode de control Soft Power. Suprimarea adevărului și a conștiinței a devenit aproape o normă educațională și re-educativă prin intermediul căreia iluzia este transformată în realitate. Minciuni! Peste tot multe minciuni! Se ascund literalmente la fiecare pas! În acest articol, o să vedem care sunt cele 7 minciuni prezentate societății și publicului larg, care culmea, crede în ele.

România este o țară liberă și independentă

România este independentă doar în teorie! În practică, ea este controlată exclusiv prin finanțele evreiești și ale Uniunii Europene! Militar – de către NATO sub conducerea SUA. Din punct de vedere economic, politic și economic – de către UE și finanțatorii săi. În plus, orice lege adoptată în România trebuie să respecte legislația UE! Acest lucru ne arată per ansamblu că nu suntem cu nimic o țară independentă!

Medicina naturală este “ȘARLATANISM”

De câte ori au fost numiți naturopați “pseudo-fani” sau “șarlatani”? Sa spus și s-a scris mult în mass-media, inclusiv de medici că oamenii care folosesc medicina naturală sunt șarlatani și că nu trebuie avem încredere în ei. Același părinte al medicinei, Hipocrate, a subliniat importanța remediilor și a produselor alimentare în domeniul sănătății, și chiar și unul dintre cuvintele sale cele mai cunoscute este „Lăsați mâncarea să fie medicament, lăsați medicamentul să fie mâncarea voastră“. Medicina tradițională (TM) actuală este pilonul de bază al medicinei moderne, medicina convențională este rezultatul cunoștințelor acumulate în mii de ani de folosire a remediilor populare, care au fost aplicate de botaniști în școlile medicale moderne. Progresul științific care a avut loc între secolele XIX și XX a condus la dezvoltarea de produse farmaceutice pe baza conținutului chimic al plantelor, au fost singurul criteriu valabil de interes terapeutic.

Cu toate acestea, odată cu descoperirea sintezei chimice și cu dezvoltarea medicamentelor rezultate din aceasta, importanța acestor forme de tratament au scăzut. Și mai mult decât atât, au fost catalogate ca metode “șarlatane de tratament” sau ca mari înșelătorii. La această realitate au contribuit interesele create de sumele semnificative pe care industria farmaceutică le-a obținut din vânzarea de medicamente sintetice. Astăzi, o cantitate mare de medicamente disponibile pe piață se bazează pe substanțe derivate din substanțe chimice foarte toxice, fără a menționa plantele!

Școala de azi ne pregăteşte pentru viață

Școala nu pregătește o persoană pentru viață, ci numai pentru “a forma un angajat pentru piața forței de muncă”. Sistemul de învățământ contemporan își are rădăcinile în Prusia, în 1807, când regele Frederick William a suferit o înfrângere mizerabilă la Jena, împotriva armatei lui Napoleon. Nu putea să suporte o astfel de insultă, așa că a promis că nu va mai permite niciodată așa ceva. El a decis să aducă o armată de oficiali ascultători, muncitori și soldați cu ajutorul unui sistem școlar riguros. El a scos în afara legii școlile private, iar din 1810 fiecare profesor a trebuit să fie certificat de stat. Aici au loc cele mai plictisitoare și monotone lecții de lectură, obligatorie, clopote la fiecare 50 de minute etc. Acest sistem sa răspândit în întreaga lume la viteza fulgerului. Autoritățile au văzut în el un mare potențial de a controla cetățenii și funcționează foarte bine în prezent. Este vorba de educația pentru turme prin care copiii sunt pregătiți pentru viața de sclav muncitor pe care o vor avea tot restul vieții. Majoritatea lucrurilor care se învață în 12 ani de școală sunt complet inutile. Lecții memorate, date, cifre, războaie, lecții de mate: nimic din toate astea nu ne mai amintim și nici nu ne-au folosit în viață.

Toate teoriile conspirațiilor sunt invenții nebunești!

Ori de câte ori auzim cuvântul “teoriile conspirației”. Acest termen a fost difuzat de agenția CIA în 1967 pentru a discredita fapte incomode! Se referea în special la versiunea oficială a asasinării JFK. Numele în sine a fost inventat de Karl Popper (mentorul lui George Soros!) în 1945, în cartea sa, numită “Societatea Deschisă și dușmanii săi”. Trebuie reamintit că proiectul MKUltra a fost odată o teorie a conspirației! Operațiunea Paperclip și scandalul Watergate au fost, de asemenea, teorii ale conspirației! Cu toate acestea, acestea și multe altele s-au dovedit a fi adevărate. Scopul acestui termen a fost de a-i face pe oamenii care înțeleg ce se întâmplă să nu creadă și să încerce să îi convingă că totul este întâmplător, sau să ridiculizeze această temă.

Mass-media este singura sursă sigură de informații

“Cine controlează mass-media controlează mintea”Jim Morrison

“Mass-media este cea mai puternică entitate de pe planetă. Ea deține puterea de a-i face vinovați pe cei inocenți și inocenți pe cei vinovați, iar asta înseamnă putere. Ea controlează mintea maselor”Malcolm X

Cei care caută surse de informare la televizor, radio sau din ziare, puțini își dau seama nici măcar că 90% din informații (sau 100%!) sunt o grămadă de prostii sau jumătăți de adevăr! Mass-media se află sub controlul unor megacorporații, care împărtășesc doar informații confortabile pentru ele sau pentru investitorii lor!
Evident, cine deţine aceste mijloace de comunicare are puterea asupra masei de cititori-spectatori. În joc sunt afaceri de milioane de euro şi mai ales imaginea unor mari grupuri economice şi a patronilor lor.

Un caz concret este acesta: în octombrie 2014, jurnalistul german Udo Ulfkotte a spus că toate mijloacele media majore din Europa sunt controlate de CIA (el a lucrat și pentru ele însele). După ce am descoperit că mass-media germană și americană au tendința de a elibera al treilea război mondial, răspândirea propagandei anti-rusești, el a demisionat de la ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) și a spus cu voce tare adevărul.

Guvernele au putere reală asupra statelor

Aproape toate guvernele lumii sunt doar niște marionete care ar trebui să atragă atenția de la cei care de fapt trag cu adevărat sforile. Sarcina lor este să mențină societatea departe de adevărații maeștri ai acestei lumi, și anume – bancherii lumii. Marile familii care domină sistemul financiar mondial (în special evrei), președinții celor mai mari corporații din lume, serviciile secrete (CIA, NSA, FBI, FSB) etc. – ei au întotdeauna ultimul cuvânt! Și despre aceste persoane televiziunile, radiourile, ziarele sau revistele nici nu pomenesc. După cum se știe, majoritatea societății lumii crede că, dacă nu apare ceva în mass-media, nu există.

Libertatea de exprimare și confidențialitatea pe “Facebook” 

Libertatea de exprimare pe “Facebook” se încheie în momentul în care o persoană începe să scrie un adevăr inconfortabil.

În acest caz, dacă cineva scrie ceva greșit despre evrei sau despre musulmani, Mark Zuckerberg care este însuși, la urma urmei, un evreu care are rude puternice asociate, printre altele Grupurilor Bilderberg și CIA, libertatea de exprimare este stopată.

Cu toate acestea, în timpul referendumului din 2018 pentru modificarea constituţiei pentru clarificarea definiţiei căsătoriei, mii de conturi au distribuit informaţii false care sugerau că se urmăreşte „schimbarea definiţiei familiei”, „se instiga la ură” că ar fi „referendumul lui Dragnea” ca „PSD-ul voia să «folosească voturile» în alt scop”, etc. Se zice că toate acestea încalcă politicile Facebook, dar nu existat nici o reacţie din partea acestuia. De asemenea, nici o acţiune nu a luat, când s-au distribuit poze însoţite de mesaje instigatoare, cu oameni care stau în genunchi, călugări graşi, preoţi cu cruci de aur la gât preluate de pe situri ruseşti despre care se sugera că sunt din România.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (7 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!