Home Nou Creştinismul este o religie a lui Dumnezeu?
Nou

Creştinismul este o religie a lui Dumnezeu?

Încă din zorii apariției Omului s-au practicat tot felul de religii. Până astăzi, este cunoscută existența a 3000 de zeități și 4200 de religii în lumea întreagă. Să numim doar câteva: Budism, Hinduism, Mohamedanism, Catolicism, Islamism, Iudaism, Protestantism, Sintoism, Mormonism, Unitarianism. Ca în loc să-i unească pe oameni, religiile au cauzat dintotdeauna dezbinare și conflicte. Multe conflicte violente erup în lumea de azi și sunt catalogate drept războaie religioase. Oameni diferiți, care trăiesc în perioade îndepărtate atât din punct de vedere istoric, cât și geografic, oameni care se închină la zeități diferiți, își ucid cu violență și sadism semenii, ascunzându-se în umbra protectoare a religiei pe care au îmbrățișat-o.

Dacă creștinismul reprezintă cuvântul lui D-zeu, care este explicația pentru care a provocat sau provoacă atâtea războaie și suferință?

Realitatea este una singură: “Dacă religiile ar fi de origine divină, ar exista una singură pe toată planeta, însă această situație arată principiul “Divide et impera (latină: „dezbină și stăpânește”). În română este mai cunoscut ca: „divide și cucerește”, „dezbină și stăpânește”

De fapt și de drept, chiar dacă pare greu de crezut, toți “MESIA”, toate zeitățile și religiile lor sunt pur și simplu construcții inventate de elitele anonime, care dețin controlul social de milenii, ca un mod de avansare a planului lor de dominare globală.

Creștinismul, care este cea mai răspândită religie de pe glob, nu face excepție de la această regulă. Acesta este fără îndoială una dintre coloanele vertebrale ale elitei care susține societatea globală bazată pe arta manipulării dorințelor și emoțiilor sale. Având un nivel de dezvoltare fără precedent în perioada Evului Mediu și o răspândire geografică deosebită în perioada marilor descoperiri geografice, a devenit una din cele mai răspândite religii de pe glob și poate și cea mai sângeroasă din istorie. Atrocitățile săvârșite în numele acestei religii includ; persecuții, cruciade, jertfe, inchiziții și masacre.

Dovada o regăsim și în citatele despre creștinism, ale unor oameni celebri…

“Creștinismul este cea mai ridicolă, cea mai absurdă și cea mai sângeroasă religie care a infectat vreodată Pământul”

de Voltaire


“Milioane de bărbați, femei și copii nevinovați, de la introducerea creștinismului, au fost arse, torturate, amendate, închise și [molestate]: totuși nu am avansat un centimetru către umanitate. Care a fost efectul constrângerii? Pentru a face o jumătate din oameni proști, iar cealaltă jumătate ipocriți. Pentru a sprijini eroarea și războiul pe tot pământul.”

de Thomas Jefferson


 “Când mă gândesc la tot răul pe care Biblia l-a făcut, sunt disperat să scriu vreodată ceva care să îl egaleze.”

de Oscar Wilde

În concluzie; nu degeaba la paragraful 8 al dicționarului explicativ al limbii române (DEX) termenul CREȘTIN înseamnă același lucru cu CRETIN (https://dexonline.ro/definitie/cretin) -ă s. (fr. crétin, d. chrétien, creștin, cum li s’aŭ părut Francejilor aceĭ creștinĭ vechĭ care se țineaŭ numaĭ de post și rugăcĭune). Idiot rachitic și gușat. Fig. Idiot, tîmpit.

5/5 - (6 votes)
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!