Home Sănătate Cum au falsificat studiile cu privire la mercurul din vaccinuri?
Sănătate

Cum au falsificat studiile cu privire la mercurul din vaccinuri?

Urmareste-ne pe Google News

Pentru mulți nu mai este un secret faptul că medicina este o afacere bazată pe boli. De altfel, comunitatea medicală nu ar câștiga niciun ban de pe urma oamenilor sănătoși. Cu cât există mai mulți bolnavi, cu atât industria medicală prosperă mai mult financiar de pe urma pacienților săi! Prin urmare, cartelurile farmaceutice investesc masiv în medicamente, fiindcă au înțeles că trebuie să câștige mai întâi din vânzarea forțată a vaccinurilor, apoi din vânzarea de medicamente și din tratamente pentru bolile cauzate de vaccinuri cum ar fi cancerul, diabetul, boli ale sistemului nervos, alergiile… pentru aceștia este doar o pompă de la care curge bani. Fiind o afacere bazată pe boală, acești giganți farmaceutici, atunci când lansează un vaccin care provoacă cât mai multe daune sănătății (boli cronice) plătesc cel mai mult pentru a falsifica și ascunde dovezile cu privire la riscurile de vătămare a persoanei care administrează medicamentul lor.

Din fericire, există organizații care pun la îndoială studiile unor entități oficiale corupte, care ar trebui să controleze evaluările privind siguranța vaccinurilor și să le prezinte opiniei publice, cum este cazul CDC (Center for Disease Control, SUA).

Alianța Pentru Protecția Cercetării Umane (AHRP) este organizația care a scos la iveală într-o publicație de a sa falsurile studiilor realizate de CDC, precum și adevăratele efecte catastrofale ale vaccinării copiilor. Raportul său poate fi consultat AICI.

În publicația sa, AHRP descrie cu lux de amănunte falsurile din culise ale unor înalți oficiali de la CDC (Center for Disease Control, SUA) a unui studiu amplu realizat de cercetători din instituție, arătând că copiii care au fost vaccinați la începutul copilăriei cu Tiomersal (un compus organo-mercuric) au avut o rată de până la 7 ori mai mare de a dezvolta autism și alte boli neurologice dezvoltate ale copilăriei față de cei care nu fost vaccinați. Dacă ar fi să luăm de bune studiile falsificate de CDC, Tiomersalul ar fi complet sigur.

De asemena, CDC a examinat efectul vaccinărilor MMR (rujeolă + oreion + rubeolă) asupra incidenței autismului. Studiul a arătat că riscul de a dezvolta autism la copii care au primit acest vaccin înainte de vârsta de 3 ani a fost cu 340% mai mare față de copiii nevaccinați. Aceste rezultate au fost distorsionate și de CDC în publicațiile științifice.

Publicații falsificate care arătau presupusa siguranță a vaccinărilor (când studiile au relevat daunele lor mari) au fost comandate de către birocrații seniori din CDC, OMS și din cartelurile farmaceutice. Cel mai rău este însă faptul că, deși aceste și alte falsificări ale vaccinării au fost descrise în detaliu în numeroase cărți și publicații, acestea sunt încă citate în mod persistent de diverși „experți”, miniștri ai sănătății și consilierii politicii pro vaccinare care le prezintă ca fiind „dovezi de siguranță pentru vaccinare”. Însă, cu toate acestea, dacă vaccinările ar fi în mod cert sigure, în urma efectuării vaccinurilor nu ar mai exista atâtea zeci de mii de decese înregistrare în diverse baze de date și nu am avea epidemii tragice de autism, ADHD, retard mental și boli cronice severe ale copiilor. Prin urmare, vaccinările în masă asupra copiilor și tinerilor amenință întreaga noastră civilizație.

În această lume capitalistă nemiloasă companiile farmaceutice bogate și lacome colaborează discret cu oamenii de știință corupți, instituțiile științifice, mass-media și politicienii pentru mutilarea și uciderea copiilor minori prin vaccinurilor toxice, iar rezistența activă și pasivă la obligația de a vaccina este cea mai importantă armă a părinților și a copiilor. Eficacitatea tiraniei vaccinului depinde în totalitate de ignoranță, apatie și intimidare irațională a societății. Aproape toate mass-media corporativă se ocupă de alimentarea constantă a fricii de boli inofensive, ușor de tratat sau care nu mai există.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!