Home Nou, Sănătate Cum creștem tensiunea arterială?
NouSănătate

Cum creștem tensiunea arterială?

Urmareste-ne pe Google News

tensiunea arteriala
În cazul în care aveți simptomele hipotensiunii arteriale, ar trebui să încercați să stimulați circulația sângelui pentru a duce o viață cât mai sănătoasă. Există anumite moduri de a crește tensiunea arterială, pentru a ameliora simptomele și pentru a preveni apariția amețealiilor.
Cu câteva trucuri simple, puteți crește tensiunea arterială. În cazul în care aceste măsuri sunt insuficiente, utilizați medicamente pentru a stimula sistemul circulator.

Alimente pentru tensiune arterială mică.

1. Beți suficienta apă. Deshidratare poate genera o tensiune arterială scăzută. Hipotensiune arterială este strâns legată de deshidratare, asa ca nu uitați să beți minim doi litri de apă pe zi.

2. Adăugați sare la fiecare masă. Nu trebuie să exagerați, adăugați doar un pic mai multă decât de obicei.

3. Beți băuturi răcoritoare care au în compoziție electroliți. Aceste substanțe sunt extrem de eficiente pentru a crește tensiunea arterială, deoarece conțin minerale diferite, precum potasiu, magneziu și în special sodiu (minerale esențiale care cresc presiunea).

4. Consumați ciocolată neagră. Acest aliment conține cafeina și teobromina, doua substanțe naturale care pot crește rapid tensiunea.

5. Beți sucuri din fructe și legume proaspete și naturale, precum suc de sfeclă de zahăr sau suc de portocale, grapefruit, mandarine, kiwi și roșii care conțin multă vitamina C.

6. Consumați alimente bogate în vitamina B, lipsa acestei vitamine în organism, poate provoca hipotensiune arterială.

7. Beți un pahar de apă cu o linguriță de sare. Acest remediu natural pot fi foarte eficient în creșterea tensiunii arteriale.

8. Consumați alimente proaspete, precum fructe si legume. Aceste alimente bogate în vitamine și minerale îmbunătățesc circulația sângelui și mențin volumul ei în condiții de echilibru.

9. Beți cafea sau ceai. Oarecum poate ajuta la ridicarea tensiunii, însă nu trebuie să abuzați, în special de cafea.

10. Mâncați salam sau cârnați. Aceste alimente pot fi bune în cazul unui episod acut de tensiune arterială scăzută, deoarece acestea au concentrații ridicate de grăsimi saturate și colesterol.

Sfaturi*

Pentru a preveni scăderea excesivă a presiunii arteriale evitați locurile sau zonele extrem de calde. Nu faceți dușuri prea fierbinți și evitați sauna, deoarece aceste lucruri favorizează scăderea presiunii arteriale.
Este esențial să evitați alcoolul care afectează tensiunea arterială, și să consumați multe lichide.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!