Home Diverse, Frumusete Cum să mărești fundul cu remedii naturiste din casă?
DiverseFrumusete

Cum să mărești fundul cu remedii naturiste din casă?

Cu siguranță nu doar bustul este singurul loc de pe corp pe care vrem să-l vedem crescând! Și da, fesele mari atrag toate privirile și conferă succes. Întrebarea este, putem avea cu toți fese mai mari? Răspunsul este da, dar după cum știți, nu putem avea cu toți aceeași dimensiune. Dacă doriți să măriți sau să îngrășați fesele și să obțineți un rezultat rapid într-un mod natural, fără a apela la o intervenție chirurgicală și fără a utiliza substanțe chimice, urmați remediile naturiste de mai jos, cu rețete ușor de pus în practică acasă!

1. Rețetă cu schinduf măcinat și miere

Veți avea nevoie de:

  • 1 lingură de semințe de schinduf măcinat
  • 1 linguriță de miere
  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • stafide

Mod de preparare:

Puteți prepara acest remediu naturist eficient pentru dezvoltarea fundului, într-un mod simplu și rapid. Amestecați toate ingredientele cu puțină apă și beți în fiecare zi timp de o lună și veți vedea că fesele au devenit mai frumoase, sexy și mai mari.

2. Rețeta cu schinduf și drojdie

De asemenea, dacă doriți să obțineți fese mai mari și bombate, urmați această rețetă a bunicii realizată cu remedii naturale din casă!

Veți avea nevoie de:

  • 1 lingură de semințe de schinduf măcinat
  • 1 linguriță de drojdie de bere

Mod de preparare:

Într-un bol, puneți semințele de schinduf măcinat, drojdia de bere și puțină apă caldă și amestecați bine până când obțineți o pastă uniformă.

Aplicați amestecul pe zonele corpului pe care doriți să le măriți și lăsați să acționeze peste noapte.

Repetați această operație până când obțineți rezultatelor dorite.

Este bine de știut că secretul acestor remedii naturale, în primul rând, constă în semințele de schinduf care sunt bogate în proteine și care cresc gradul de utilizare a colesterolului în sinteza hormonilor sexuali, ceea ce explică proprietatea de a măriri fesele și, de asemenea, sânii la femei.

 

Comentarii pe Facebook
4.7/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!