Home Diverse, Tehnologie Cum eliminăm virusul din Android?
DiverseTehnologie

Cum eliminăm virusul din Android?

Urmareste-ne pe Google News

Viruși pentru Android sunt foarte periculoși, ce infectează telefoanele atunci când vizitaţi un site sau instalați o aplicație. Din moment ce virusul ajunge în dispozitivul Android, acesta trebuie eliminat cât mai rapid pentru a nu ajunge să distrugă informații importante. În cele ce urmează vă vom învăța cum să eliminați un virus din smartphone-ul Android cu unul dintre cele mai bune antivirus-uri gratuite: AVG Antivirus.

Pentru prevenirea apariției virușilor pe telefonul mobil este important să ținem cont că dispozitivul funcționează precum un calculator, așa că, dacă-l utilizați pe internet, cel mai bine este să instalați un antivirus bun.

Cum putem să eliminăm viruși din telefoanele cu Sistem de Operare Android?

Pentru a șterge virusul, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descărcați și instalați AVG Antivirus din Google Play.
instalare avg android

instalare avg android 01

instalare avg android 02

instalare avg android 03

instalare avg android 04

Din moment ce descărcați și instalați aplicația, trebuie să o deschideți și să apăsați pe opțiunea Protection.

instalare avg android 05

 

Apoi, din meniu alegem opțiunea, “Run First Scan”. Astfel, începe procesul de scanare și detecție a programelor rău intenționat, unde există posibilitatea de a fi șterse.
instalare avg android 06

În acest moment va începe să scaneze toți viruși și malware de pe telefon sau de pe tableta Android. După ce termină, acesta va șterge toate urmele lăsate de virus, lăsând dispozitivul mobil curat.

Este o modalitate rapidă și eficientă de curățat viruși și în același timp protejează telefonul mobil de viitoare infecții.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!