Home Frumusete, Nou Cum faci ca deodorantul să persiste mai mult?
FrumuseteNou

Cum faci ca deodorantul să persiste mai mult?

Urmareste-ne pe Google News

Nu contează dacă vremea este caldă sau rece, deodorantul sau antiperspirantul este un element indispensabil în viața oricărei persoane, deoarece previne mirosurile neplăcute, care sunt destul de incomode. Dar cât rezistă un antiperspirant sau deodorant depinde nu numai de parfumul pe care îl conține, ci și de alți factori, cum ar fi momentul aplicării sau modul în care este împrăștiat pe piele. Există sfaturi pentru ca deodorantul dvs. să dureze mai mult, și pe care vi le prezentăm în acest articol!

Cum să faci ca deodorantul sau antiperspirantul să dureze mai mult, când să îl aplici?

Aplicați deodorantul sau antiperspirantul pe pielea proaspăt spălată: poate părea evident, dar înainte de a aplica deodorantul, este esențial să curățați corect interiorul încheieturilor și coatelor, pieptul, spatele urechilor și tâmplele. Acestea sunt zonele „strategice” unde trebuie să vă asigurați că aplicați un produs cu o acțiune de lungă durată. Motivul este simplu: sunt cele mai fierbinți zone ale corpului în care stratul de epidermă este cel mai subțire. În general, atunci când folosiți un săpun pe bază de ingrediente purificatoare și anti-bacteriene, cum ar fi Neemsulf sau arbore de ceai, veți elimina toate bacteriile care provoacă mirosul urât al transpirației și veți promova prospețimea de lungă durată a produsului.

Uscați-vă mai întâi pielea: este important să nu aplicați deodorantul sau antiperspirantul imediat după duș. Când pielea este încă umedă, deodorantul nu este absorbit în mod corespunzător. În plus, porii pielii dvs. sunt încă deschiși și deodorantul vă poate ustura. Prin urmare, așteptați aproximativ 15 minute pentru ca pielea să se usuce complet.

Aplicați-l înainte de culcare: trucul ca deodorantul sau antiperspirantul dvs. să dureze mai mult, este să-l aplicați noaptea, chiar înainte de culcare. Deodorantele și antiperspirantele inhibă funcția corporală normală a producției de transpirație datorită unui ingredient activ – sărurile de aluminiu. Aceste săruri formează un dop în glandele sudoripare, care încetinește transpirația. Prin urmare, ideal este să aplicați produsul pe timp de noapte și pe pielea complet uscată. Apoi, compușii săi au nevoie de 8 ore pentru a ajunge acolo, unde trebuie să și acționeze. Și apoi, dimineața, nu va fi nevoie să aplicați din nou produsul: veți fi deja protejat! Și chiar dacă faceți un duș, efectul va continua în funcție de timpul indicat pe ambalajul produsului.

Alegeți un deodorant sau antiperspirant potrivit: pentru a vă asigura că deodorantul dvs. durează mult este… cumpărați unul care persistă mult! Deoarece deodorantele și antiperspirantele sunt compuse parțial din parfumul însuși (uleiuri esențiale și / sau molecule sintetice) și parțial din alcool, o modalitate bună de a estima persistența unui deodorant, este de a cunoaște concentrația acestuia. Cu toate acestea, antiperspirantele roll-on, deodorantele stick sau spray-urile sunt mai eficiente, deoarece după ce se uscă, pătrund mai bine în porii pielii și garantează o protecție mai de lungă durată.

Epilați-vă în zonele intime: de asemenea, pentru ca deodorantul să dureze mai mult este foarte util să vă depilați axilele și, în cazul bărbaților, să scurtați puțin lungimea părului. Părul, amestecat cu transpirație și deodorant provoacă miros neplăcut al corpului și, mai presus de toate, poate face ca mirosul neplăcut să fie un obicei obișnuit.

Folosiți lămâie împotriva mirosurilor rele: atâta timp cât nu v-ați ras în acea zi, puteți să aplicați puțin suc de lămâie. Lămâia este perfectă pentru eliminarea tuturor bacteriilor care cauzează mirosul și, în plus, va fi ca un fel de barieră. Desigur, o puteți combina cu puțin bicarbonat de sodiu sau pur și simplu cu zahăr. În acest fel, veți face o pastă pentru a exfolia această zonă. După, veți mirosi foarte proaspăt, în timp ce veți fi pe deplin protejat.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!