Home Frumusete, Nou Cum faci o cremă pentru îndreptarea și îngrijirea părului creț?
FrumuseteNou

Cum faci o cremă pentru îndreptarea și îngrijirea părului creț?

Urmareste-ne pe Google News

Părul creț este drăguț și potrivit pentru orice formă a feței. Având bucle ondulate prin natura lor, nu trebuie să vă coafați în fiecare zi. Dar numai posesorii de păr creț care vor să renunțe la acest look știu că este nevoie de destul de mult timp pentru a-l îndrepta sau de a avea grijă de un astfel de păr, deoarece acest tip de păr este adesea mai capricios decât părul drept. Din fericire, există anumite produse eficiente cu care vă puteți crea propria cremă naturală pentru îndreptarea și îngrijirea părului creț sau ondulat. Despre care sunt aceste produse și cum vă puteți crea această cremă, vom vorbi în materialul următor!

Cum să faci o cremă pentru îndreptarea părului creț?

Este aproape imposibil să ne imaginăm că ne putem îndrepta părului creț fără o cremă eficientă capabilă să faciliteze procesul de pieptănare și îndreptare ulterioară, astfel încât să nu provoace ruperea acestuia. Iar, indiferent de produsele comerciale specifice care ne pot ajut în acest proces, cele mai bune în acest sens, sunt cremele care au în componență ingrediente naturale, cum ar fi uleiurile naturale, mierea sau maioneza. Pe lângă faptul că îndreptă buclele, cremele formulate prin combinarea unor astfel de remedii de casă, oferă părului dvs. o strălucire plăcută și vă ajută să încetiniți descrețirea, lăsându-i totodată o textura fină și moale, prin urmare, vă sugerăm:

Cremă pentru îndreptarea părului creț

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 2 linguri de ulei de aloe vera
 • 2 linguri de ulei de argan
 • 2 linguri de maioneză
 • 1 lingură de miere naturală de albine

Pașii pentru a prepara și folosi o cremă pentru îndreptarea buclelor:

 1. Puneți într-un castron maioneza și mierea. Apoi, adăugați și cele două uleiuri esențiale.
 2. Amestecați bine și aplicați amestecul direct pe păr. Apoi, acoperiți cu o bonetă de plastic și lăsați să acționeze timp de 30 de minute.
 3. După aceea, spălați părul cu apă caldă și cu balsamul adecvat tipului dvs. de păr și repetați.
 4. Pieptănați și îndreptați părul creț când este ud, în timp ce aplicați balsamul pe el, nu când este uscat pentru că astfel ar cădea.

Cum să faceți o cremă pentru îngrijirea părului creț și a celui îndreptat?

Părul creț are o structură mai complexă și este, de obicei, mai susceptibil la probleme ale părului, cum ar fi ruperea și despicarea vârfurilor. Parul creț sau părul ondulat îndreptat manual poate deveni foarte des uscat si încurcat, din cauza faptului că acest tip de par este greu de menținut hidratat. Cu toate acestea, rețetele naturale sunt printre cele mai bune atunci când scopul principal îl reprezintă îngrijirea părului creț îndreptat și a altor tipuri de păr ondulat, iar multe femei le preferă pentru că hidratează bine, sunt ieftine și nu conțin substanțe chimice, prin urmare, vă sugerăm:

Cremă pentru îngrijirea părului creț și a celui îndreptat

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 2 linguri de unt de shea
 • 2 linguri linguri de ulei de cocos
 • 2 linguri de gel de aloe vera
 • câteva picături ulei esențial de rozmarin

Pașii pentru a vă crea și folosi o cremă pentru îngrijirea părului creț îndreptat și a părului cu bucle:

 1. Puneți într-un castron untul de shea, uleiul de cocos și gelul de aloe vera. Apoi, adăugați câteva picături de ulei esențial.
 2. Cu ajutorul unui tel amestecați ingredientele pana obțineți o cremă fină.
 3. Turnați amestecul într-un recipient.
 4. Aplicați crema pentru bucle de casă pe toată lungimea părului ud și continuați prin stilizarea obișnuită a părului dvs. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți această cremă după fiecare șamponare a părului.

* În ceea ce privește destinația acestor creme, fiind bazate pe ingrediente naturale și sigure, cele 2 pe care vi le-am prezentat mai sus, sunt indicate atât pentru copii, cât și pentru adulții cu păr creț sau ondulat.

Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!