Home Diverse Cum iti revii mai repede din betie?
Diverse

Cum iti revii mai repede din betie?

În cazul în care v-ați îmbătat și doriți să conduceți sau pur și simplu vreți să scăpați de efectele beției, vă sugerăm să apelați la aceste trucuri pentru a scăpa de această problemă. În cele ce urmează, vă vom spune cum să reduceți sau să eliminați alcoolul din organism.

În primul rînd pentru a reduce starea de beție, vă recomandăm să beți multă apă, astfel vă veți menține organismul bine hidratat. Acesta este cel mai bun truc pentru a elimina beția și pentru a evita starea de mahmureală de a doua zi.

Un consum mare de apă vă va ajuta să hidratați corespunzător organismul și, astfel, să eliminați alcoolul prin urină, ceea ce face ca alcoolul să își piardă mult mai repede efectele.

O altă metodă de a reduce starea de ebrietate este să beți mai multe căni de cafea cu lapte. Cofeina este un stimulant natural care ajută ​​creierul să se activeze, drept urmare după consumul de cafea efectele alcoolului încep să scadă. Acesta este un truc foarte bun pentru a scăpa de beție. Și, mai mult decît atît, cafeaua este un diuretic puternic care vă ajută să urinați și să eliminați toxinele din organism.

Una dintre cele mai bune metode a scăpa de beție este de a provoca voma, deși nu este cel mai plăcut truc, este foarte eficient. Dacă am reuși să eliminăm alcoolul din organism înainte ca acesta să fie metabolizat de ficat, vom reduce rapid starea de ebrietate. În cazul în care starea de ebrietate este însoțită de amețeală și de disconfort intens, aceasta este cea mai bună soluție de a scăpa de această problemă.

Consumați dulciuri cum ar fi ciocolată sau produse cu o cantitate mare de zahăr, deoarece produsele dulci scad și elimină alcoolul prezent în organism.

În continuare, vă prezentăm o listă cu alte trucuri testate pentru a scădea starea de ebrietate și pentru a reduce mahmureala, care funcționează:

  • Beți lapte (se crede că provoacă vărsături)
  • Faceți o baie de apă cu gheață
  • Beți apă minerală cu lămâie și sare pentru a pentru a vă hidrata și pentru a reechilibra sărurile minerale ale corpului
  • Consumați lichide cu mult zahar (suc de portocale, ceai,…etc.)
  • Beți băuturi izotonice (acuarius®, gatorade®, …etc.)
  • Mîncați ceva foarte picant
  • Mîncați pâine, care absoarbe alcoolul
  • Mestecați hârtie maro sau kraft
Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!