Home Stil de viata Cum ne recăpătăm energiile prin tehnici de respirație?
Stil de viata

Cum ne recăpătăm energiile prin tehnici de respirație?

Urmareste-ne pe Google News

Oxigenul este motorul întregului nostru organism. Când folosim diferite tehnici de respirație, ne reîncărcăm corpul și mintea cu energie pentru a face față ritmului zilnic. Astăzi vom învăța o tehnică de respirație care, încearcă să energizeze și să revigoreze corpul, recuperându-i impulsul și pregătindu-ne pentru a face față tuturor încercărilor vieții.

Ghid de respirație pentru a recăpăta energiile

Când inhalăm, aducem aer în plămâni, unde este “procesat“, obținând diverse gaze din acesta, oxigenul fiind baza. Acest oxigen, sintetizat și transportat prin sânge, ajunge apoi la fiecare organ, fiecare celulă a corpului nostru. Este oxigenul care dă energia pentru ca aceste celule să se miște, este combustibilul care le face să funcționeze.

Acțiunea de respirație reprezintă, de asemenea, acțiunea de hrănire a focului interior, care face posibilă dezvoltarea magnetismului responsabil de echilibru (grație) în centrul acțiunii. Echilibrul, sănătatea, provine din respirație. Este desemnat echilibrul flăcărilor sacre din lumina interioară (analele Akashice).

Introspecția în acțiune, prin respirație, vibrațiile respiratorii cu simțurile corpului, este meditația (echilibrul) responsabilă pentru har (forță, frumusețe sau inteligență nelimitată).

Acțiunea de a hrăni nucleul atomic, focul (inima interioară = inima), prin respirația conștientă, prin percepția sensului fizic al mișcării, este o poziție defensivă, o poziție neutră în inima mișcării. Focul activează scutul magnetic al atomului (inima) în imaginea planetei Pământ. Poziția defensivă, echilibrul, forțează temelia păcii pe pământ.

Tehnică de respirație pentru recăpătarea energiei

– Așezați-vă într-o poziție confortabilă. Puteți să vă aşezaţi în poziţie culcată sau să staţi în poziţie verticală.
– Zâmbiți încet. Acest lucru ajută la relaxarea minții și a corpului.
– Poziționați vârful limbii pe cerul gurii (un punct important de absorbție a energiei)
– Relaxați-vă abdomenul și începeți să respirați încet, și din ce în ce mai adânc, permițând abdomenului să se miște liber o dată cu respirația. Când inspirați abdomenul se umflă, și se retrage când expirați.

Aceasta este partea fizică a exercițiului, care, după cum vedeți, este foarte simplă. Acum, vom implica mintea și spiritul printr-o vizualizare, repetând următoarea afirmație:

“Eu sunt universul. Universul este în corpul meu.”

Scopul principal al afirmației este să simțiți legătura cu universul și să realizați cum funcționează respirația ca o legătură.

– Pe măsură ce inhalați, vizualizați întregul corp care respiră, iar energia universului va curge luminos, ajungând în fiecare colț al corpului dvs., în fiecare celulă.
– Pe măsură ce expirați, vizualizați toată oboseala, stresul, tristețea și boala, lăsând corpul dumneavoastră să se risipească ca un fum în limitele universului.

Astfel, în timp ce respirați, veți simți cum vă relaxați, recuperați, echilibrați și vă revitalizați, umplându-vă cu energie.

Pentru a încheia exercițiul,

– Respirați profund, apoi inspirați lung aerul.
– Frecați-vă palmele pentru a le încălzi, apoi faceți un masaj blând pe față cu acestea. Atingeți cu vârful degetelor marginile nasului și conturul ochilor. Reîncălziți-vă palmele trecând și așezând ambele palme pe față, permițând pătrunderea căldurii.
– Îndepărtați-vă mâinile, deschideți ușor ochii și reveniți la viața de zi cu zi, simțind totuși legătura cu universul.

Dedicați zilnic câteva minute și veți vedea cum această tehnică de respirație vă va crește treptat energia.

 

Acordă o notă acestui articol!
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!