Home Nou Cum organizezi și împachetezi mai bine cearceafurile?
Nou

Cum organizezi și împachetezi mai bine cearceafurile?

Obișnuim să ținem cearșafurile depozitate orizontal pe raftul dulapului. Odată împăturite, fiecare lenjerie de pat va avea aceeași dimensiune. Și când trebuie să scoatem un cearceaf care se află sub teancul de așternuturi, va trebuit să le ridicăm pe celelalte pentru a le împiedica să se desfacă. Adevărul este că, în acest fel, este dificil să mențineți ordinea. Dacă doriți să știți cum să organizați și împachetați mai bine cearceafurile, continuați să citiți urătoarele sfaturi și trucuri. Veți economisi și spațiu!

Așadar, să ne apucăm de treabă: înainte de a începe să organizați și împachetați cearceafurile, faceți mai întâi o selecție a tuturor lenjeriilor pe care le aveți; clasificați-le după tipuri (anotimpuri) sau culori și depozitați-le lângă dulapul în care urmează să le depozitați.

Pentru a profita la maximum de spațiul din dulap, aranjați seturile de lenjerie de pat astfel: împăturiți cearceafurile așa cum ați face în mod normal, cu excepția feței de pernă.

Apoi, puneți fiecare lenjerie de pat în interiorul feței de pernă pentru a menține întregul set împreună.

Așezați cearceafurile în interiorul dulapului pe orizontală, unul peste altul și alocați-le un singur dulap.

Astfel, de fiecare dată când va trebui să scoateți o lenjerie de pat, veți avea tot setul compact care nu se desfășoară în interiorul fiecărei feței de pernă și nu va trebui să le mai căutați.

Sperăm să vă fie de folos!

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!