Home Diverse Cum poți afla adresa și informații despre o persoană?
Diverse

Cum poți afla adresa și informații despre o persoană?

Urmareste-ne pe Google News

Vreți să știți unde locuiește prietenul dvs. pe care nu l-ați văzut de ani de zile, sau trebuie să trimiteți o scrisoare către o persoană căruia nu îi cunoașteți adresa? Nu vă faceți griji, o veți găsi foarte ușor cu ajutorul Internetului. Iată cum!

Primul lucru pe care îl puteți face este să căutați adresa acelei persoane în Pagini Aurii. Există o versiune on-line a cărți. Introduceți numele și locația în formularul de căutare și faceți clic pe “Căutare”. De exemplu, în cazul în care persoana se numește “Marin Ion” și dvs. știți că trăiește în Vaslui, va trebui să introduceți aceste informații în formularul de căutare.

În cazul în care nu găsiți persoana solicitată, există și alte instrumente de căutare. Printre cele mai bune și mai eficiente instrumente pentru afla adresa de acasă a cuiva dacă îi știi numele este Google. Tastați numele și prenumele în bara de căutare. De ex.: Marin Ion

Ca să fie o căutare mai sigură puteți pune, de asemenea, numele complet între ghilimele, iar Google va realiza o căutare exactă, ca pe un singur cuvânt și în ordine. În acest fel, căutarea se limitează drastic la numele întreg. Dacă scrieți “Marin Ion” pe Google, veți vedea că rezultatele vor fi mai puține (pentru ca se limitează căutarea), decât dacă scrieți fără ghilimele.

O altă modalitate de a ușura căutarea este să adăugați toate informațiile pe care le cunoașteți despre această persoana pentru a afla adresa. În multe cazuri, este posibil să se cunoască orașul în care trăiește, sau compania la care lucrează. Pentru asta, trebuie să introduceți aceste informații în bara de căutare Google. De exemplu: “Marin Ion” Microsoft.

O altă modalitatea de a afla adresa persoanei pe care o căutați este să încercați să găsiți aceste informații prin intermediul Facebook-ului sau a altor rețele de socializare (Twitter, Likedin, etc.). Pentru asta, trebuie să tastați numele său în motorul de căutare pentru a găsi cele mai bune rezultate similare.

Pentru a afla date despre o anumită persoană pe Internet, primul serviciu pe care ar trebui să încercați este Pipl. În cazul în care nu știți pra multe despre acest serviciu, vă putem spune că este un motor de căutare foarte special, folosind numele și prenumele unei persoane, puteți vedea toate informațiile despre acesta. Pipl face căutări după nume, email, username, vârstă, locație sau număr de telefon pe întreg internetul către profilurile dvs. sociale și către alte date foarte utile. Acest serviciu nu are propria sa bază de date, ci pur și simplu oferă informații adunate din diverse servicii on-line și de pe rețele sociale.

Dacă doriți ca să încercați să căutați o persoană cu Pipl, primul pas este să face clic aici.

Comentarii pe Facebook
4.7/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!