Home Tehnologie Cum să citești conversațiile altcuiva pe WhatsApp?
Tehnologie

Cum să citești conversațiile altcuiva pe WhatsApp?

Vine un moment când simțiți nevoia să aflați conversațiile persoanelor apropiate dintr-un motiv sau altul. În acest articol vă oferim un ghid despre cum să spargeți conversațiile altei persoane pe Whatsapp.

Iată care sunt pașii pentru a intra pe contul altcuiva de WhatsApp și să îi citiți conversațiile!


Pentru a intra în contul de WhatsApp a altei persoane veți avea nevoie de următoarele lucruri:

  • Trebuie să descărcați aplicația care localizează telefonul victimei, care se numește WhatsAppSniffe direct de pe site-urile de hacking la secțiunea download.
  • Pentru ca aplicația să funcționeze trebuie să fiți conectat la aceeași rețea Wi-Fi cu telefonul mobil de la care doriți să aflați conversațiile. Aplicația nu funcționează dacă sunteți în altă locație cu persoana de la care doriți să aflați ce discută pe WhatsApp. Puteți merge în localurile în care este prezentă frecvent persoana urmărită și să vă conectați la aceeași rețea pentru a-i afla conversațiile.

După ce descărcați și instalați aplicația WhatsAppSniffer, iată cum trebuie să procedați pentru a intercepta semnalul Wi-Fi al persoanei urmărite:

  • Introduceți regiunea în care vă aflați și completați caseta de text cu numărul de telefon mobil al victimei. Apoi, faceți clic pe opțiunea “Connect” (Conectare) și așteptați câteva secunde până când programul detectează dispozitivul în cauză pentru a-i sparge numărul de WhatsApp.

  • După conectarea la dispozitivul țintă puteți vedea fotografia sa de profil, țara și statusul. Îi puteți schimba statusul tastând în caseta de text “Type new status și chiar trimite mesaje din aplicație către contactele acestuia. În caseta Chatlog puteți vedea mesajele trimise către persoanele de contact, precum și fotografiile sau videoclipurile.
Comentarii pe Facebook
4/5 - (7 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!