Home Tehnologie Cum poți pune o fotografie pe Instagram fără să o decupezi/tai?
Tehnologie

Cum poți pune o fotografie pe Instagram fără să o decupezi/tai?

Uneori, atunci când facem o fotografie cu un decor inedit sau un selfie frumos și dorim să îl împărtășim cu prietenii de pe Instagram, formatul pătrat impus de aplicație, ne strică cu adevărat imaginea pe care tocmai am realizat-o. Dar, cum putem posta fotografiile în format dreptunghiular original, fără a mai întâmpina această problemă? Răspunsul este simplu…, trebuie doar să instalăm o aplicație gratuită și să urmăm câțiva pași simpli pentru a pune cu succes o poză pe Instagram, fără să o decupăm/tăiem (crop). Iată-i!

Cum se pune o fotografie întreagă pe Instagram?

Pentru a obține o imagine pătrată pe Instagram care este de fapt o imagine dreptunghiulară, completăm laturile prea scurte ale fotografiei pentru a face un pătrat. Astfel, fotografia va fi complet dreptunghiulară. Pentru a face acest lucru, există multe aplicații, dar una dintre cele mai bune este InstaSize, care în plus este disponibilă pe iOS, Android și Windows Phone. O putem descărca de pe Google Play și Apple Store. InstaSize ne permite de fapt să obținem un cadru alb pe Instagram.

De îndată ce instalăm aplicația InstaSize, o deschidem. Pe primul ecran, putem selecta o fotografie dintr-un album care se află în memoria smartphone-ului. Iar, dacă glisăm spre stânga vom accesa camera și vom putea realiza imaginea pe care dorim să o încărcăm.

După selectarea sau realizarea fotografiei, puteam vedea fotografia într-un cadru pătrat. O putem manipula cu degetele pentru a-o redimensiona. Această aplicație ne permite, de asemenea, să creem colaje și să edităm fotografii, adăugând fundaluri, filtre sau texte.

După realizarea fotografiei pe care o dorim să o postăm pe Instagram, facem clic pe butonul “Share” și alegem rețeaua socială. Rețeaua socială se va deschide cu fotografia care este deja pregatită de partajare. Acum putem continua ca și cum am fi pe Instagram.

Cum se transformă o fotografie dreptunghiulară într-un pătrat?

Dacă pe de altă parte, dorim să decupăm o fotografie dreptunghiulară în formă de pătrat, putem utiliza din nou aplicația Instasize pentru a-o redimensiona. Trebuie doar să facem clic pe simbolul „crop” și să decupăm imaginea dreptunghiulară în formă de pătrat.

Cum se taie o imagine de Instagram Photo Story?

Dacă dorim să decupăm story-urile de pe Instagram, nimic mai simplu. Trebuie doar să atingem ecranul telefonului cu cele două degete și să tragem de colțurile dreptunghiului pentru a încadra zona pe care dorim să o păstrăm în zonă. Odată decupată, putem adăuga text, desen, muzică sau, de exemplu, GIF-uri.

Acordă o notă acestui articol!
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!