Home Diverse, Nou Cum poți să îl contactezi pe Gigi Becali?
DiverseNou

Cum poți să îl contactezi pe Gigi Becali?

Urmareste-ne pe Google News

becali
George Becali este o figură arhicunoscută în spaţiul public românesc, dar și o celebritate datorită carismei, gesturilor, vorbelor și faptelor sale. Născut la data de 25 iunie 1958 în satul Zagna (județul Brăila) într-o familie de origine aromână, care a fost deportată în Bărăgan de autoritățile comuniste, a lucrat inițial ca lăcătuș-mecanic la ICCE pe platforma Băneasa. După revoluția din 1989, cu ajutorul unei moșteniri și unui împrumut de la Hagi început să importe blugi, țigări și săpun cu TIR-uri din Turcia. Marea parte a averii sale însă provine din investiții imobiliare. Popularitatea sa a atins apogeul după și-a făcut apariția în viața publică prin intermediul fotbalului. Dacă doriți să îl contactați pe patronul stelei sau vreți să îi transmiteți un gând bun, în acest material puteți afla cum puteți face acest lucru!


Prin intermediul Facebook. Precum majoritatea persoanelor publice din ziua de astăzi, Gigi are, de asemenea propria sa pagină de Facebook în care publică gânduri sale despre echipa Steaua și nu numai. Îi puteți trimite un mesaj prin intermediul butonului “Mesaj”, din dreapta imaginii sale de profil, sau îi puteți lăsa un comentariu pe pagina oficială. Pentru a face acest lucru accesați următorul link!

Prin intermediul Fundației sale. Dacă doriți să îl contactați pe Domnul Becali, pentru donații, acte de caritate, o puteți face prin intermediul Fundației sale, “Fundatia George Becali”

Adresa de contact și datele fundației Domnului George Becali sunt următoarele:
Adresa: Alea Alexandru Nr. 1-3, Sector 1, București.
Tel: 021/314.94.83
Email: [email protected] sau [email protected]
Email: [email protected]
Website: http://www.fundatiabecali.ro

Personal: O altă modalitate de a intra în contact cu George Becali este să vă duceți și să îl așteptați la adresa de domiciliu din VOLUNTARI, sau să îl abordați în timp ce pleacă de la o emisiune TV.

Adresa Gigi Becali Pipera este următoarea:
SOS. PIPERA-TUNARI NR. 41, Localitatea VOLUNTARI, Județul Ilfov.

Comentarii pe Facebook
3.8/5 - (52 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!