Home Nou, Tehnologie Cum reactivam contul de Facebook?
NouTehnologie

Cum reactivam contul de Facebook?

Facebook-securitate-cover
Facebook este de departe cea mai utilizată rețea de socializare din Romania. La ora actuală, Facebook dezactivează conturile miilor de români deoarece nu respectă politicile stabilite. La scurt timp doresc să își reactiveze contul de Facebook, dar nu cunosc pași necesari realizării operațiunii. În acest articol le arătăm cum se poate reactiva contul de Facebook.

În primul rând, trebuie să citiți Declaraţia de drepturi şi responsabilităţi. Într-adevăr, este o pagină obositoare, însă prezintă condiţiile și regulile de utilizare a serviciilor oferite de Facebook de care trebuie să țineți cont.

Dacă contul dvs. fost dezactivat trebuie să cunoașteți cauza pentru care ați fost blocat. De regulă, contul dvs. a fost dezactivat din cauza unei imagini ce nu respectă regulile, ca de exemplu, ați folosit imaginea goală a altei persoane. În mod similar, comentariile rasiste sau insultele Facebook, nu le acceptă; sau utilizați un nume fals în scopul de a contacta alți utilizatori pentru a face rău.

Contul dvs. a fost blocat temporar sau definitiv. În acest caz nu puteți utiliza anumite caracteristici de bază sau în cazuri mai grave chiar nu puteți face nimic. În majoritatea cazurilor, Facebook limitează utilizarea anumitor caracteristici pentru a avertiza utilizatorul să nu mai repete acțiunea. Acest lucru permite o reactivare mai ușoară a contului, așteptați câteva zile să dispară restricția pentru a putea folosi din nou contul.

În cazul în care contul dvs. a fost dezactivat fără motiv, trebuie să luați măsurile ce se impun. Primul lucru pe care trebuie sa îl faceți este să completați acest formularvalabil chiar dacă nu sunteți conectat la Facebook.

Altă metodă de a reactiva contul de Facebook este trimite-ți un e-mail la adresa [[email protected]] pentru a întreba care este motivul pentru care a fost dezactivat contul dvs. În e-mail puteți motiva că sunteți pregătiți să eliminați conținutul ce încalcă politicile rețelei sociale pentru a vă debloca profilul.

Din moment ce Facebook vă permite să reactivați contul, trebuie să treceți peste etapele de identificare. Acest pas are ca scop validarea deținătorului real al profilului, trebuie să identificați câteva imagini cu prietenii dvs. din listă.

Aceștia sunt pași pe care îi puteți face pentru a reactiva contul dvs. de Facebook pentru a putea fi iarăși alături de prietenii din lista dvs. Vă dorim succes!

Comentarii pe Facebook
3/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!