Home Diverse, Nou Cum să acoperi golul dintr-un blat de bucătărie?
DiverseNou

Cum să acoperi golul dintr-un blat de bucătărie?

Deși plitele ceramice sau vitroceramice au dimensiuni standard și sunt pătrată, există cazuri când nu se încadrează în spațiul dreptunghiular al blatului de bucătărie. Este ceva relativ comun și greu de rezolvat, însă cu toate acestea, există anumite soluții. În cele ce urmează, vom arătăm cum puteți acoperi golul dintr-un blat de bucătărie, atunci când plita ceramica este mai mică decât acesta și nu numai.

Una dintre cele mai bune modalități de a acoperi golul dintr-un blat de mobilă atunci când este confecționat din piatră, granit, cuarț silestone sau similar, este să îi atașați un cadru din același model de piatră, cu un finisaj. Evident va depinde de dimensiunea totală a blatului, și va trebui „lucrat” de un tehnician tâmplar – dulgher.

O altă soluție bună din punct de vedere estetic, este să-i instalați blatului un cadru din aluminiu sau oțel inoxidabil cu finisaj mat sau lustruit, în funcție de perimetrul plitei cu inducție. Astfel, ar putea fi mai ușor să comandați un cadru din aluminiu specific plitelor ceramice sau să căutați o firmă / lăcătuș care se ocupă de fabricarea acestora. Cadrul ar putea fi cu benzi de patru sau cinci cm lățime și aproximativ 5 sau 6 mm grosime. Pentru curățare este, de asemenea, o soluție bună.

De asemenea, atunci când există spațiu liber în blatul mobilei de bucătărie pentru plita încorporabilă și doriți să o astupați, puteți instala un tub pătrat din aluminiu sau oțel în interiorul găurii, pentru a ascunde acest gol. Nu este scump, și în același timp arată foarte bine.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!