Home Nou Cum să alegi o lămâie?
Nou

Cum să alegi o lămâie?

Există diferite aspecte care trebuie luate în considerare atunci când alegeți o lămâie pentru a ne bucura de aroma sa. Deoarece la prima vedere este dificil de determinat dacă o lămâie este bună înainte de a o cumpăra, în acest articol vă vom învăța criteriile după care să cumpărați lămâile.

În momentul achiziționării, trebuie să ținem cont de faptul că cel mai important la aceste citrice fabuloase este calitatea și cantitatea sucului, de aceea, trebuie să luăm în considerare aspectele determinante și să nu ne ghidăm exclusiv pe culoarea și mărimea fructului.

Trebuie reținut că, este foarte important să alegem acele exemplare care, deși sunt mici, sunt grele pentru dimensiunile lor, care sunt suculente și nu au coaja uscată și dură la atingere.

Pe de altă parte, acestea nu ar trebui să fie foarte moi, deoarece în aceste cazuri calitatea sucului este mai scăzută. În plus, trebuie menționat că au coaja subțire și culoarea verzuie. Acestea sunt ideale pentru a le stoarce și a descoperi în interiorul lor gustul autentic de lămâie.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!