Există prieteni care sunt pe viață și alții care au o dată de expirare. Dacă nu doriți să vă mai streseze cu mesaje aberante sau îi mai vedeți în lista de contacte Telegram, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îi blocați sau să îi ștergeți. Este un proces foarte simplu odată ce știți unde sunt ascunse opțiunile de care aveți nevoie. Prin urmare, în continuare, vă vom arăta cum să blocați sau să ștergeți anumite contacte din Telegram.

Cum se blochează un contact de pe Telegram:

  1. Deschideți chat-ul cu respectivul contact pe care doriți să îl blocați.
  2. Faceți clic în partea de sus a chat-ului, unde apare numele contactului și veți deschide profilul acestuia.
  3. Faceți clic pe pictograma celor trei puncte verticale din colțul din dreapta sus.
  4. În meniul care a fost afișat, veți găsi opțiunea “Block User”.

O altă opțiune este să accesați setările Telegram> Privacy and security> Blocked Users, și să o faceți de acolo adăugând un contact. Astfel, contactul blocat nu va mai putea să vă trimită mesaje sau să vă sune.

Cum să ștergeți un contact după ce îl blocați?

Din moment ce ați blocat contactul nedorit, acesta nu vă mai poate deranja. Dar, dacă vreți să fiți 100% sigur că veți rupe orice legătură cu acea persoană, atunci trebuie să faceți un alt pas: trebuie să îl eliminați atât din agenda telefonului, cât și de pe Telegram.

Cum se șterge un contact de pe Telegram:

  1. Deschideți chat-ul contactului pe care doriți să îl blocați.
  2. Faceți clic în partea de sus a chat-ului, unde apare numele contactului și veți deschide profilul acestuia.
  3. Faceți clic pe pictograma celor trei puncte verticale din colțul din dreapta sus.
  4. În meniul care a fost afișat, veți găsi opțiunea “Delete contact”.

 

Comentarii pe Facebook