Doriți să faceți pâine de casă la cuptor? Iată câteva trucuri pentru a o face să arate foarte bine!

Sfaturi pentru a face coaja pâinii să lucească

Pâinea de casă, rustică, pe lână faptul că este mai aromată, de asemenea, este mult mai spornică și mai ieftină decât cea de pe piață. Și pentru ca pâinea dvs. pregătită în casă să arate și mai spectaculoasă, sigur vă vor fi de folos următoarele trucuri;

– Pur și simplu, se perie pâinea cu apă cu câteva minute înainte de a o scoate din cuptor și se obține o suprafață lustruită delicat.

Se amestecă 1 ou cu 1 lingură de apă și un vârf de sare, se unge pâinea cu acest amestec după ultima frământare și înainte de coacere. Iar, dacă lăsăm glazura să se usuce și apoi o aplicăm din nou, poate deveni și mai strălucitoare.

Se unge pâinea cu ulei de măsline, înainte de coacere și după ce se scoate din cuptor și se obține o coajă strălucitoare.

Se perie perie pâinea cu bere neagră, înainte de coacere și la 5 minute după ce se scoate din cuptor.

 

Comentarii pe Facebook