Home Relații, Nou Cum să folosești cuișoare pentru a rămâne însărcinată?
NouRelații

Cum să folosești cuișoare pentru a rămâne însărcinată?

Urmareste-ne pe Google News

Unele femei, în ciuda faptului că au relații intime regulate fără a lua contraceptive, nu reușesc să rămână însărcinate. Cu toate acestea, prin utilizarea unor tratamente naturale multe pot rezolva această problemă. Iar, unul dintre cele mai bune remedii care ajută la conceperea unui copil, sunt cuișoarele. În acest articol, vă vom oferi o rețetă naturală de ceai de cuișoare pentru a vă spori fertilitatea și a rămâne mai repede însărcinată. Deci, dacă suferiți de infertilitate de mult timp, acest articol vă va fi de mare ajutor.

Beneficiile și proprietățile cuișoarelor pentru infertilitate

Beneficiile cuișoarelor au fost mult timp studiate în medicina tradițională. Cu toate că se continuă cercetările în acest sens, la o primă evaluare a contribuției aduse sănătății, s-a ajuns la concluzia că au proprietăți antiinflamatorii, antivirale, antibacteriene și antifungice care îmbunătăţesc funcţiile organelor genitale, și asta datorită bogăției acestora în antioxidanți naturali. Într-adevăr, conține substanțe active precum acid folic și zinc care pot îmbunătăți fertilitatea atât a bărbaților, cât și a femeilor. Așadar, grație acestor muguri bogați în antioxidanți care inactivează acei radicali liberi din corp ce pot deteriora sperma și ovarele. Mulți botaniști spun, de asemenea, că cresc fluxul de sânge către organele genitale, oferind nutrienți importanți și eliminând toxinele, ceea ce ajută la conceperea mai rapidă a unui copil.

Rămâi însărcinată cu cuișoare

Pentru a rămâne însărcinată în 14 zile cu cuișoare, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 3 linguri de cuișoare (compuse din 15 cuișoare fiecare);
 • 1 lingură de semințe akpi;
 • 2 fructe de tetrapleura tetraptera;
 • 6 boabe de piper negru;
 • apă.

Mod de preparare:

 • Mărunțiți cuișoarele, semințele akpi, fructele compuse din 4 coaste (tetapleura) și piperul negru. Apoi, adăugați-le într-un litru de apă călduță;
 • Lăsați preparatul se răcească complet si apoi strecurați-l;
 • Faceți spălaturi sau irigații vaginale după menstruație până în a 14-a zi.

Instrucțiuni de folosire:

 • Numărul unu pe ordinea de zi: faceți spălaturi vaginale în fiecare dimineață (din ziua 4 a ciclului pana in ziua ovulației).

Trucuri:

 • Lăsați preparatul în zona intimă cât mai mult posibil. Transferați produsul într-un recipient de sticlă. Acoperiți-l și păstrați-l într-un loc întunecos și răcoros și încălziți-l oricând doriți să-l folosiți;
 • După spălături, puteți începeți să îl și beți. Foarte important de reținut este că aceste irigații sau spălaturi vaginale garantează succesul tratamentului.
Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!