Home Relații Cum să îți găsești un partener pe Facebook?
Relații

Cum să îți găsești un partener pe Facebook?

Urmareste-ne pe Google News

Dacă sunteți în căutarea sufletului pereche (partener), puteți găsi o persoană drăguță pe Facebook, printre milioanele de utilizatori care folosesc deja această aplicație. Mulți se declară a fi singuri și dispuși să cunoască o nouă persoană, prin urmare, trebuie doar să faceți doar primii pași pentru a intra în legătură cu acei oameni. În acest articol vă oferim câteva sfaturi care vă vor ajuta să faceți primii pași pentru a găsi un partener pe Facebook.

Facebook este instrumentul ideal pentru a găsi noi prietenii și a lua legătura cu vechile cunoștințe. Dar este, de asemenea, un site utile în căutarea și alegerea unui partener de viață. Nenumărate cupluri s-au format în rețeaua socială Facebook de la dezvoltarea acestuia. Ei bine, conectarea cu persoanele singure de pe Facebook este mai ușor decât credeți.

Cum se crează un profil pe Facebook pentru a găsi un partener?

Profilul dumneavoastră trebuie apreciat de către potențialul partener, și prin urmare, va trebui să obțineți și să mențineți o reputație bună în rețeaua socială. Dacă doriți să găsiți un partener pe Facebook este esențial să evitați comentariile negative și să eliminați toate imaginile compromiţătoare, dar și tipul de conținut care ar putea fi interpretat greșit de anumite persoane. Aceste sfaturi vă vor ajuta să faceți primii pași pentru a întâlni pe cineva prin intermediul Facebook.

Rețeaua socială vă permite să schimbați statusul relaţiei (de exemplu, puteți seta opțiunea: “într-o relație complicată”, opțiunea de a se declara “celibatar” sau “în relație” (în acest ultim caz cu o serie de alte variante, cum ar fi “logodit”, “căsătorit”, “în uniune civilă” și chiar “divorțat” sau “despărțit”)). Dacă sunteți în căutarea unei relații pe Facebook, este recomandat să nu ascundeți situația amoroasă și să setați public că nu aveți niciun partener pentru a-i semnala potențialului partener că nu sunteți implicat în niciun fel de relație.

Arătați-vă fața în fotografia de profil

Încărcați o fotografie pe Facebook în care vi se poate vedea fața și apoi utilizați-o ca imagine de profil. Evitați fotografiile copiate de pe Internet, realizate cu mulți ani în urmă și pe cele care nu au nici o legătură cu aspectul dvs. din prezent. Încercați să folosiți o imagine bine luminată și rețineți: un zâmbet plăcut ajută întotdeauna la spargerea gheții.

De asemenea, alegeți o imagine de copertă atractivă și creați o biografiei detaliată pentru a atrage atenția celor din listă. Asigurați-vă că ați selectat confidențialitatea contului dvs. ca fiind “publică”, astfel încât persoanele străine să vă poată accesa profilul și informațiile publicate. Acest lucru vă va ajuta să distribuiți fotografiile și comentariile la potențialii parteneri.

Revizuiți comentariile, postările și distribuirile

Fotografiile dvs. postările și distribuirile sunt printre cele mai simple instrumente pe care le puteți utiliza pentru a atrage atenția altor utilizatori. Iar, pentru a găsi un partener pe Facebook, amintiți-vă că tot ceea ce postați va fi vizibil. De aceea, asigurați-vă că nu vă veți creea o imagine negativă în această rețea socială, evitând complimentele frecvente legate de fizicul unor fete și comentariile cu privire la singurătatea dvs. Alegeți să comentați, postați și distribuiți citate inteligente, imagini amuzante și plăcute, care reflectă adevărata dvs. personalitate.

Amintiți-vă că tot ce veți posta va fi vizibil în ochii viitorului dvs. partener. Prin urmare, este esențial să evitați comentariile agresive, rasiste și cele care atrag ura între oameni. În scopul de fi atrăgător, puteți alege să distribuiți filmele, paginile de Facebook, genurile de muzică și brandurile dvs. preferate. Creați un album foto pe Facebook cu ultimele dvs. vacanțe sau plimbări. Dacă vă place muzica, puteți alege, de asemenea, să creați o colecție de imagini cu acele concerte sau recitaluri la care ați participat. Poate cineva care vă va vizita profilul va dori să vă va scrie după ce va vedea că aveți aceleași gusturi.

Unde să căutați un partener pe Facebook?

Din moment ce ați terminat de revizuit toate informațiile de pe profilul dvs. de Facebook, astfel încât să puteți atrage atenția altor utilizatori, rămâne doar să începeți să căutați sufletul pereche.

În ceea ce privește modul de căutare a unui partener pe Facebook, în această rețea socială există mai multe grupuri create special pentru întâlniri online. Dacă intenționați să utilizați această opțiune, căutați potențialul partener în grupurile din România sau din Moldova, ca să vă puteți întâlni cu ușurință în viața reală.

 

5/5 - (3 votes)
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!