Home Nou Cum să recuperați obiecte scăpate în locuri inaccesibile?
Nou

Cum să recuperați obiecte scăpate în locuri inaccesibile?

Urmareste-ne pe Google News

Se întâmplă uneori să scăpăm diverse obiecte în locuri strâmte unde nu putem ajunge cu mâna sau cu o unealtă convențională. Din fericire însă, în astfel de cazuri putem apela la diverse trucuri și instrumente care sunt capabile să extragă obiecte chiar și din locuri greu accesibile. În cele ce urmează, vi le vom prezenta rând pe rând, în scopul de a le folosi pentru a vă recupera obiectele scăpate în locuri inaccesibile.

Recuperați obiecte scăpate fără voia dvs.

Dacă din greșeală ați scăpat un obiect mic, cum ar fi o monedă, un inel, un cercel, o bucată din jucăria copilului dvs., și chiar unelte obișnuite mici (clești, tăietori de sârmă, chei) într-un loc greu accesibil (gropi, țevi, scurgeri, canalizări etc.), nu trebuie să le considerați pierdute. Cu mult noroc și cu ajutorul unor trucuri și ustensile adecvate, există șanse mari să le apucați și să le trageți afară.

Cum să recuperați obiecte scăpate în locuri greu accesibile?

Pentru început, va trebui să găsiți un băț lung (un băț de mătură poate fi perfect). Apoi, atașați-i o bucată de bandă adezivă la unul dintre capete, cu partea adezivă îndreptată spre exterior (ca atunci când lipiți o fundiță pe un cadou și nu doriți să se vadă banda). În cele din urmă, îndreptați capătul benzii către obiectul pierdut și ridicați-l.

Dacă înainte de a ajunge la obiect observați că banda s-a încărcat de praf sau scame și nu mai lipește, înlocuiți-o de câte ori este nevoie. Totuși, ar trebui să vă înarmați cu răbdare și să repetați operațiunea de câteva ori până când puteți „prinde” obiectul dorit.

Cum să scoateți un inel, cercel sau o bijuterie care a căzut într-o chiuvetă cu sau fără sifon?

Pentru a face acest lucru, luați o frânghie, la capătul căreia atașați o agrafă curbată pentru a face un cârlig sau, a doua variantă, alegeți un fier cu un capăt curbat. Apoi, trebuie să ajungeți cu cârligul sub inel, cercel sau lănțișor și să îl ridicați.

Cum să scoateți un inel, cercel sau o bijuterie într-o țeavă?

Dacă bijuteria dvs. este blocată în țeavă, turnați mult lichid de spălat vase peste aceasta. Așteptați ca lichidul să se scurgă și încercați să întoarceți ușor sau să împingeți bijuteria folosind un băț lung. După, folosiți frânghia sau fierul cu cârlig pentru a-o trage din țeavă.

Cum să recuperați orice obiect căzut într-un loc greu accesibil, cum ar fi o groapă, o chiuvetă, o țeavă etc.?

Cea mai bună modalitate de scoate obiecte căzute într-un loc inaccesibil este să folosiți un recuperator flexibil cu magnet pentru obiecte metalice sau un dispozitiv cu ventuze, sau o tijă cu mâner și cu clemă pentru prinderea obiectelor nemetalice. Astfel de instrumente sunt ideale pentru recuperarea inelelor, monedelor, șaibelor, cheilor mici și a altor piese metalice care au căzut în locuri inaccesibile și greu accesibile. De asemenea, cu ajutorul tijei cu clește de apucare puteți îndepărta chiar și telefoane, precum și alte piese nemetalice căzute în locuri greu accesibile, cum ar fi o groapă, o conductă, o scurgere etc. Tot ce trebuie să faceți este să apropiați capătul recuperatorului flexibil cu magnet de respectivul obiect sau să apăsați pe mânerul tijei de unde iese o gheară sau un cârlig metalic care facilitează prinderea obiectului dorit, și să îl scoateți.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!