Home Frumusete, Nou Cum să scapi de acnee/coșuri cu pastă de dinți?
FrumuseteNou

Cum să scapi de acnee/coșuri cu pastă de dinți?

Urmareste-ne pe Google News

În timpul adolescenței, acneea/coșurile încep să se manifeste. Un remediu bun te va ajuta să le ții sub control. Și nu, nu trebuie să cheltuiești o grămadă de bani pe acest remediu. Poți învăța cum să faci față acneei/coșurilor cu ajutorul pastei de dinți. Datorită acestui produs de igienă dentară, poți estompa sau elimina coșurile și punctele negre din orice zonă a corpului fără prea mari bătăi de cap. Dacă vrei să știi cum acționează acest produs și cum să-l aplici pe piele pentru a-ți lua rămas bun de la acest tip de pete, continuă să citești acest articol și descoperă pas cu pas cum să îndepărtezi acnee/coșurile cu pastă de dinți.

De ce pasta de dinți pe poate ajuta să elimini acneea/coșurile?

Se știe de mult timp căaplicarea pastei de dinți pe coșuriajută la uscarea acestora, confirmând ceea ce intuiești deja. Și care este motivul pentru care pasta de dinți este utilă în acnee/coșuri? Pasta de dinți acționează prin uscarea punctelor negre sau a coșurilor și reduce roșeața. Face acest lucru, în primul rând, prin acțiunea antiinflamatoare a triclosanului și prin efectele antibacteriene ale bicarbonatului de sodiu, peroxidului de hidrogen și alcoolului. Astfel, datorită capacității de uscare a acestor ingrediente, dacă aplici acest produs pe pielea ta, vei preveni proliferarea acneei/coșurilor și le vei împiedica să se agraveze.

Ce pastă de dinți să folosești pentru a scăpa de acnee/coșuri?

În primul rând, trebuie să fii foarte atent când alegi pasta de dinți. Din păcate, nu toate pastele de dinți sunt potrivite pentru utilizare.Pentru a elimina acneea și coșurile cu pastă de dinți este mai bine să optezi pentru o pasta de dinți organică și să eviți pastele care conțin ingrediente care îți pot irita sau deteriora derma precum laurilsulfatul de sodiu, fluorura de sodiu sau dodecilul sulfat de sodiu. Iar, dacă ai pielea sensibilă sau uscată, este mai bine să folosești cea mai ecologică pastă de dinți pe care o poți găsi. De asemenea, evită să aplici paste de dinți de albire pe față care au în componența lor gel, microbile și coloranți sintetici, deoarece acestea pot fi dăunătoare pielii și pot lăsa pete pe față.

Cum să aplici pasta de dinți pe acnee/coșuri?

Pentru a aplica pasta de dinți pe acnee/coșuri, va trebui să ai la dispoziție următoarele materiale:

 • Pastă de dinți organică sau fără ingrediente nocive pentru piele
 • Săpun neutru
 • Apă calda
 • Prosop

Mod de folosire:

 1. Spală-ți fața cu săpun neutru pentru a îndepărta toate impuritățile.
 2. Lăsă săpunul să acționeze câteva minute și clătește-ți fața cu apă călduță din abundență.
 3. Șterge-te blând pe față cu un prosop curat.
 4. Pune puțină pastă de dinți pe deget, va fi suficientă o cantitate de pastă de dimensiunea unui bob de mazăre.
 5. Unge fiecare coș sau punct negru în parte și masează-l ușor până când pasta de dinți va fi distribuită uniform pe toată suprafața acestuia.
 6. Lasă pasta de dinți să se usuce și să acționeze cel puțin 1 oră. Notă* Dacă în timp ce se usucă simți o usturime sau o mâncărime puternică, curăț-o rapid cu multă apă.
 7. Îndepărtează ușor pasta de dinți cu un tampon de bumbac și clătește-ți fața cu apă caldă.
 8. La final, usucă-ți tenul cu un prosop curat, dar prin tamponare, nu prin ștergere agresivă.
 9. Repetă acest tratament o dată pe zi, timp de două sau trei zile.

Acum știi cum să îndepărtezi un coș cu pastă de dinți! Ești gata să o încerci? Tenul tău îți va mulțumi.

Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!