Home Nou, Tehnologie Cum să ștergi contul de Instagram?
NouTehnologie

Cum să ștergi contul de Instagram?

În cazul în care ai încercat Instagram și consideri că nu este exact ceea ce căutai sau fie dorești să ștergi contul și aplicația de pe telefon pentru a prelungi durata de viață a bateriei, trebui să știi că o poți face urmând doar 4 pași simpli. Totuși, pentru a-ți șterge contul Instagram este important să îți amintești numele de utilizator sau e-mail-ul cu care te-ai înscris, în caz contrar va fi imposibil să efectuezi această procedură.

Cum se dezactivează contul de Instagram?

Această opțiune dezactivează contul până când vei dori să-l activezi din nou. Iată care sunt pașii de urmat pentru a dezactiva temporar contul de Instagram:

1. Accesează site-ul Instagram apasând aici și Log in. Această procedură poate fi realizată de pe orice browser. Atenție: nu poți dezactiva temporar contul din aplicația Instagram.

2. Odată intrat, apasă click pe „Contul meu” → „Editează profilul”

3. Sub secțiunea „Editează profilul” vei găsi „Dezactivează temporar contul meu”

stergere cont

4. Selectează motivul pentru care dorești sa-l dezactivezi, apoi reintrodu parola pentru a confirma acțiunea și la final apasă “Click” sau tasta“Enter”

Cum se șterge definitiv contul de Instagram?

După ce ai făcut acești pași, vei avea posibilitatea de a șterge contul definitiv. Acest lucru va șterge toate postările tale, fotografiile, videoclipurile, aprecierile sau comentariile tale. Atenție: nu o să-l mai poți recupera apoi. Iată ce trebuie să faci ca să ștergi definitiv contul de Instagram:

1. Autentifică-te pe contul  tău de Instagram de pe orice browser web apasând aici și Log in.

2. Accesează pagina Șterge-ți contul.

3. Selectează o opțiune din meniul vertical de lângă De ce îți ștergi contul? și introdu din nou parola. Opțiunea de ștergere definitivă a contului va apărea doar după ce selectezi un motiv din meniu.

4. Apasă sau atinge Șterge-ți definitiv contul.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!