Home Diverse Top 10 cele mai bune pizzerii din România
Diverse

Top 10 cele mai bune pizzerii din România

Ce diferențiază o bună pizza de cea proastă? Cine determină care este naturală sau nu? Cine face mai bună pizza din România? Pizza, deși a fost creată în Italia, a devenit populară în toată lumea datorită gustului său unic. Pentru cei care sunt curioși să afle care sunt primele 10 cele mai bune pizzerii din România, acestea sunt locurile care se află în lista noastră întocmită pe baza rating-urilor primite de la utilizatori, timpii de livrare, restaurantul și așa mai departe!

10 cele mai bune pizzerii din România: 


1. Pizzeria Trenta Pizza

Pizzeria Trenta Pizza oferă sortimente diverse cu livrare rapidă (sub 30 de minute), însă, din păcate, momentan livrează doar în București și nu pe întreg teritoriul României. Cu toate acestea, ocupă locul 1 în clasamentul celor mai bune pizzerii datorită calități și gustului său delicios. Pizza de la Trenta Pizza are un blat bine făcut, cu ingrediente care nu se găsesc în rețetele de pe Internet, si care fac diferența. Trenta Pizza deține 8 centre de livrare în București din care patru sunt și în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, unul în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, al treilea în zona Pantelimon iar al patrulea în zona Unirii de unde puteți cumpăra gustoasa pizza.

2. Pizzeria Pizza Hut

Pizzeria Pizza Hut servește mai multe feluri de pizza de o calitate foarte bună. În ceea ce privește preturile, acestea sunt destul de accesibile. Locurile sunt prezente în mai mai multe zone ale României. În iunie 2018 există 22 de restaurante: 11 restaurante în București, câte 2 în Cluj-Napoca și Timișoara, precum și câte unul în Constanța, Iași, Brașov, Bacău, Ploiești, Galați și Oradea.

3. Pizzeria Jerry’s pizza

Servicii ireproșabile, comanda ajunge rapid și la timp, meniul de pizza este foarte delicios, toate aceste fac ca pizzeria Jerry’s pizza să ocupe locul 3 în topul celor mai bune 10 pizzerii din România. Jerry’s Pizza livrează în București, Brașov, Pitești, Ploiești, Constanta și zonele limitrofe acestora. Zona de livrare gratuita diferă în funcție de oraș.

4. Pizzeria Dodo Pizza

Pizzeria Dodo Pizza se poate mândri cu o pizza foarte bună, personal amabil, preturi accesibile și atmosferă plăcută, atât pentru adulți, cât și pentru copii, grație locurilor de joacă din interiorul restaurantelor sale. Dodo Pizza livrează delicioasa pizza în București și în Brașov.

5. Pizzeria Bonita

La Pizzeria Bonita găsești de asemenea, una din cele mai bune pizza din România. Cuptorul este cu lemne și îi dă pizzei un gust foarte bun, blatul este foarte subțire, iar ingredientele sunt mereu proaspete. Pizzeria Bonita face livrări la domiciliu în București și în Pitești.

6. Pizzeria Maestro

Dacă dorești pentru acasă o pizza bună si, la un preț convenabil cu siguranță găsești la Pizzeria Maestro. Aici pizza este preparată pe loc, iar feliile sale sunt toate foarte gustoase. Delicioasa pizza de la Maestro poate fi comandată în București, Târgoviște, Pitești și în Craiova.

7. Pizzeria Luca

Pizzeria Luca oferă o pizza gustoasă, cu ingrediente mereu proaspete și o atmosfera rustică. Centrele Simigeriei Luca sunt prezente pe teritoriul României în orașul București, Constanța și Galați pentru a comanda o pizza bună și în același timp ieftină.

8. Pizzeria Bella Italia

La Pizzeria Bella Italia comanzi la telefon și poți merge să ridici comanda în 20 de minute. Meniul de pizza este foarte variat și gustos la fel ca cel din Italia. Pizzeria Bella Italia livrează delicioasa sa pizza în București și în multe alte orașe din România, care își desfășoară activitatea în sistem de franciză.

9.  Pizzeria Trattoria uno

Pizza gustoasă gătită la cuptor real de lemne. Pizzeria Trattoria uno livrează pizza la preţuri corecte, în raport cu calitatea, preparatele fiind gătite la fel ca în Italia.

10. Pizzeria Domino’s Pizza

Pizzeria Domino’s Pizza oferă produse foarte bune, serviciu excelent, se poate manca și la locație în grup mare fiind multe mese si scaune. De asemenea, domino’s Pizza livrează celebra pizza americană în mai multe orașe din țară, printre care, București, Târgoviște, Ploiești, Pitești, Sibiu, Brașov, Giurgiu și Vâlcea.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!