Home Fashion Cum să te îmbraci la cununia religioasă a copilului tău?
Fashion

Cum să te îmbraci la cununia religioasă a copilului tău?

Ceremoniile religioase sunt întotdeauna o provocare pentru ținută. Urmați sfaturile noastre pentru a afla ce trebuie să purtați la o cununie religioasă a fiului dvs.


Mai întâi de toate, trebuie să rețineți întotdeauna că cununia este o sărbătoare religioasă, una dintre cele şapte Sfinte Taine ale Bisericii Ortodoxe. De aceea, îmbrăcămintea trebuie aleasă în funcție de specificul acestui eveniment, potrivit rînduielii creştine ortodoxe.

Așadar, femeile sunt sfătuite să nu poarte decoltee foarte adânci, fuste foarte scurte, rochii cu umerii dezgoliți și spatele gol etc. În plus, acestea nu ar trebui să se îmbrace în culori foarte sclipitoare și aprinse, deoarece culorile sclipitoare ies prea mult în evidență pentru un astfel de eveniment. Comparativ cu o nunta, ținuta cununiei trebuie să fie mai simplă și mai sobră, chiar dacă va fi elegantă și rafinată.

Trebuie remarcat faptul că acesta este un eveniment semi-formal, prin urmare trebuie să vă îmbrăcați într-un mod formal, adică să nu exagerați. De exemplu, nu va trebui purtați ținute mult prea evidente. În același timp, trebuie subliniat faptul că părinții nu sunt în mod direct protagoniștii evenimentului, ci copiii care se vor cununa religios pentru prima dată.

Pe de altă parte, atunci când alegeți hainele pentru cununia religioasă a copilului dvs. trebuie să țineți cont de anotimpul și de vremea de afară. În general, cununiile se desfășoară pe perioada primăverii (mai ales în luna mai), astfel încât clima diferă în funcție de fiecare regiune în parte.


Îmbrăcăminte pentru mame la prima cununie religioasă

Rochii sunt perfecte pentru acest eveniment, ideale, potrivite pentru orice femeie, sofisticate, ușor de găsit și de purtat. De preferință, ar trebuie să purtați rochii scurte, întotdeauna până la genunchi, dar niciodată mai scurte.

Uitați-vă la câteva din exemplele de ținute de mai jos, care vor fi perfecte pentru femei în timpul cununiei religioase.

În cazul în care nu sunteți adepta purtării rochiilor sau pur și simplu nu vă place, puteți alege să purtați un costum: un costum, sacou și fustă sau sacou și pantaloni, de culoare deschisă, deoarece negrul nu este cel mai potrivit, având în vedere importanța de a arata cât mai șic.

Încălțăminte: La cununie puteți purta toate tipurile de încălțăminte precum; sandale, pantofi, balerini, însă trebuie să vă amintiți că aceasta este o zi de sărbătoare, deci nu trebuie să alegeți încălțăminte foarte înaltă și sclipitoare, trebuie să fie cât mai simplă.

În ceea ce privește hainele bărbaților la cununia civilă, nu este o regulă obligatorie de a purta costum și cravată, însă așa ar fi recomandat să poarte. Adevărul este că se pot îmbrăca mai neoficial cu o jachetă și o cămașă, dar niciodată nu se exagereze cu un look prea sportiv.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!