Home Frumusete Cum se aplică vitamina E pe piele?
Frumusete

Cum se aplică vitamina E pe piele?

Vitamina E este cheia imunității organismului, a sănătății pielii și a vederii. Aceasta este o substanță care protejează celulele organismului. În plus, aplicarea vitaminei E pe pielea feței este o măsură simplă care aduce beneficii pe termen lung, deoarece ajută la întârzierea efectelor îmbătrânirii pielii. Datorită acțiunii sale împotriva îmbătrânirii pielii, vitamina E este unul dintre ingredientele principale pentru multe creme anti-îmbătrânire, iar dacă doriți să profitați din plin de beneficiile minune ale acestei substanțe, în acest articol vă arătăm cum se aplică vitamina E pe piele.

Vitamina E capsule

Vitamina E a fost recunoscută pentru puterea sa de întinerire a pielii datorită efectului său energetic împotriva radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea, iar dacă doriți să profitați din plin de efectele sale benefice, vă recomandăm să achiziționați capsulele uleioase cu vitamina E din farmaciile sau magazinele specializate în vânzarea de produse naturale.

Pentru a aplica vitamina E uleioasă pe piele, trebuie să utilizați două sau trei capsule și să le turnați pe un prosop sau un șervețel. Trebuie să vă asigurați că este complet curat pentru a putea aplica conținutul său pe pielea feței bine curățate. În acest caz, vă recomandăm să faceți o gaură capsulelor cu ajutorul unui ac curat, astfel încât să puteți adăuga cât mai mult ulei posibil.

De asemenea, puteți să aplicați conținutul unui capsule direct pe pielea feței bine curățate înainte de a merge la culcare, astfel încât să pătrundă perfect în ea pe tot parcursul nopții.

Cremă cu vitamina E

Un alt mod de a aplica vitamina E pe piele este să adăugați capsule de vitamina E lichid în crema hidratantă sau în crema anti-îmbătrânire pentru a-i crește și a-i îmbunătăți beneficiile.Vă sfătuim să turnați conținutul unei capsule în interiorul cremei, apoi să aplicați conținutul puțin câte puțin, masând ușor toate zonele feței. Proprietățile cremei și a vitaminei E ajută în mod eficient la hidratarea zonei ochilor, ajutând la scăderea umflăturilor și prevenirea apariției ridurilor de la o vârstă fragedă.

Măști cu vitamina E

Dacă vă place să aveți grijă de pielea dvs, fără îndoială, ar trebui să încercați măștile cu vitamina E pe care le puteți face cu ușurință în casă.

Una dintre cele mai bune opțiuni de a aplica vitamina E pe piele este de a combina capsulele cu vitamina E cu castravetele, deoarece au proprietăți care restabilesc strălucirea și elasticitatea pielii. În plus, vă va hidrata pielea feței într-un mod foarte eficient.

Pentru a pregăti o mască de castravete cu vitamina E, trebuie să lichefiați un castravete curățat de coajă și să amestecați lichidul rezultat cu două capsule de vitamina E. Odată ce faceți acest lucru, aplicați amestecul pe față și lăsați-l să acționeze timp de aproximativ 10 sau 15 minute.

Nutrienți 

În plus față de aplicarea vitaminei E pe piele, ar fi indicat să includeți în alimentația dvs. de zi cu zi nutrienți, în special produsele bogate în Vitamina E, care se găsesc în primul rând în alimente grase precum: nuci, semințe, uleiuri este și un puternic antioxidant. Ea combate radicalii liberi și moleculele de oxigen instabile ce rezulta în urma expunerii la un aer poluat, fum de țigară și raze puternice de ultraviolete.

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!
Enable Notifications    OK No thanks