Home Frumusete, Nou Cum se aplică vitamina E pe piele?
FrumuseteNou

Cum se aplică vitamina E pe piele?

Urmareste-ne pe Google News

Vitamina E este cheia imunității organismului, a sănătății pielii și a vederii optime. Aceasta este o substanță care protejează celulele organismului. În plus, odată aplicată pe piele, această vitamină ajută la întârzierea efectelor îmbătrânirii pielii. De aceea, nu întâmplător este una din principalele ingrediente care se regăsesc în cremele anti-îmbătrânire. Iar, dacă doriți să profitați din plin de toate beneficiile sale, în acest articol vă învățăm cum să aplicați vitamina E pe piele.

Vitamina E capsule

Vitamina E este recunoscută pentru puterea sa de întinerire a pielii, în special datorită eficienței sale împotriva radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea. Dar, pentru a beneficia pe deplin de proprietățile ei, de preferat ar fi achiziționați capsulele uleioase cu vitamina E din farmacii sau din magazinele specializate în vânzarea produselor naturiste.

Pentru a aplica vitamina E uleioasă pe piele, luați două sau trei capsule și turnați-le pe un șervețel de unică folosință. Pentru a fi eficient, uleiul trebuie aplicat întotdeauna pe pielea curată și uscată.

Mai mult, puteți aplica conținutul unui capsule direct pe pielea feței dvs., înainte să mergeți la culcare, astfel încât să pătrundă uniform în ea pe tot parcursul nopții.

Cremă cu vitamina E

Un alt mod de a aplica vitamina E pe piele, este să adăugați capsule de vitamina E lichid în crema hidratantă sau în crema anti-îmbătrânire pentru a-i mări beneficiile. Proprietățile cremei și a vitaminei E ajută în mod eficient la hidratarea zonei ochilor, scăzând umflăturile și prevenind apariției ridurilor încă de la vârste fragede.

Atunci când începeți tratamentul de înfrumusețare, vă sfătuim să amestecați conținutul unei capsule de ulei cu o mică cantitate de cremă, apoi să aplicați amestecul rezultat puțin câte puțin, masând ușor toate zonele tenului.

Măști cu vitamina E

Dacă căutați un tratament naturist pentru înfrumusețarea pielii dvs., fără îndoială ar trebui să încercați măștile cu vitamina E pe care le puteți face cu ușurință în casă.

În acest sens, una dintre cele mai bune opțiuni, este să aplicați o mască pe bază de vitamina E și suc de castravete, deoarece împreună au proprietăți ce cresc semnificativ strălucirea și elasticitatea pielii. În plus, vă va hidrata pielea feței într-un mod mult mai eficient.

Pentru a-o pregăti, trebuie să lichefiați un castravete curățat de coajă și să amestecați lichidul rezultat cu două capsule de vitamina E. Odată ce ați făcut acest lucru, aplicați amestecul pe față și lăsați-l să acționeze timp de aproximativ 10 sau 15 minute.

Nutrienți 

În plus față de aplicarea vitaminei E pe piele, ar trebui să includeți în alimentația dvs. necesarul de nutrienți pentru satisfacerea unor nevoi ale pielii, în special produse bogate în Vitamina E care se găsesc în primul rând în alimente grase, cum ar fi nucile sau semințele bogate în uleiuri, și care au puterea antioxidanților pentru tinerețea tenului. Acestea combat radicalii liberi și moleculele de oxigen instabile ce rezultă din expunerea la aerul poluat, fumul de țigară și la cele mai puternice radiații ultraviolete.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!