Home Nou Cum se ascute o ascuțitoare?
Nou

Cum se ascute o ascuțitoare?

Urmareste-ne pe Google News

Performanța unei ascuțitoare pentru creioane depinde de caracteristicile lamei sale și de cât de mult o folosiți. Dacă este fabricată din oțel slab cu atât mai rău, în urma utilizării sale intense, muchia se uzează rapid și nu mai ascute în mod obișnuit. Din fericire, există o modalitate simplă prin care puteți ascuți o ascuțitoare, pentru a-i putea reda creionului dvs. vârful atunci când lipseşte sau este rupt. Haideți să aflăm împreună care este aceasta!

Cum se ascute o ascuțitoare?

Dacă ați observat că ascuțitoarea cu care ascuțiți dvs. de fiecare dată creioanele ascute din ce în ce mai greu, acest lucru se datorează muchiei sale, care s-a tocit.

Situația poate fi corectată în câteva secunde prin ascuțirea muchiei lamei, tehnică care vă va permite să continuați să ascuțiți cu ușurință vârful creioanelor dvs.

Pentru asta, tot ce trebuie să faceți este cumpărați o bucată mică de șmirghel fin și moale, cu care veți înfășura vârful creionului. Apoi, introduceți creionul în interiorul ascuțitoarei pentru creioane și rotiți, exact ca și când ați încerca să ascuțiți vârful creionului. Șmirghelul sau hârtia abrazivă va ascuți lama și astfel ascuțitoarea dvs. va ascuți la fel ca atunci când ați cumpărat-o.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!